Advertentie

Maasvallei Netwerk

Dè zakelijke netwerkorganisatie in de regio!


Uw bedrijfsborrel of receptie laten verzorgen door DSR Food catering in Mook

Gepubliceerd op: 18-05-2016

team-uw-bedrijfsborrel-of-receptie-laten-verzorgen-door-dsrfood-catering-in-mook-maasvallei-netwerkMOOK – Vanwege mijn jarenlange ervaring in de horeca is er gaandeweg een passie ontstaan om de catering te verzorgen voor alle soorten gelegenheden, zegt eigenaresse Daniëlle Verhoeven van DSR food Mook. Hebt u een bedrijfsborrel, personeelsfeest of een feestelijke receptie? Wij verzorgen de catering graag voor u. 

Naast amuses, hapjesschalen en buffetten, kunt ook kiezen voor een partypan.

partypan-assorti-handig-voor-de-bedrijfsborrel-dsr-food-catering-mook-maasvallei-netwerk

Dit is een zeer praktische service voor bedrijven zonder eigen keuken, of als u geen geschikte apparatuur hebt in de keuken van uw bedrijf of kantoor. De partypan kan besteld worden in combinatie met borrelgarnituren, tapas en salades zodat u een aantrekkelijk assortiment kunt samenstellen. Indien gewenst kunt u dit als buffet presenteren. Na een aantal  koude hapjes is het smakelijk om een warm hapje te serveren aan uw gasten of personeel. Dan biedt de partypan uitkomst! Het gebruik van de partypan is eenvoudig. De pan wordt koud geleverd met de door u bestelde inhoud. Afhankelijk van het soort hapje, laat u de pan de hapjes 15-20 minuten verwarmen. U kunt als gastvrouw of gastheer blijven genieten van de gezelligheid van uw gasten, de partypan doet het werk voor u. Bij een bestelling krijgt u de partypan gratis in bruikleen.

borrelhapjes-uw-bedrijfsborrel-of-receptie-laten-verzorgen-door-dsrfood-catering-in-mook-maasvallei-netwerk

Kijk voor alle cateringmogelijkheden voor uw personeelsfeest, bedrijfsborrel of receptie op onze website en informeer vrijblijvend naar de kosten en mogelijkheden.

LogoDSRfood-maasvallei-netwerkDSR food Mook
Mevrouw Daniëlle Verhoeven
Sint Antoniusstraat 12
6585 WX Mook

Telefoon : 06-27626317

E-mail :    [email protected]
Website : www.dsrfood.nl

Uw bedrijf ook op de Maasvallei site? Word dan ook Nieuwspartner bij de Maasvallei Bedrijven om duizenden lezers in de regio te informeren over uw organisatie.