Advertentie

Liesbeth Hermanussen-Thijssen van Landgoed Barendonk te Beers aan het woord over ondernemen in de Maasvallei

Gepubliceerd op: 18-05-2016

landgoed-de-barendonk-land-van-cuijk-landelijk-vergaderen-liesbeth-hermanussen-thijssen-millseweg-13-5437-nb-beers-maasvallei-netwerk (1)BEERS – Liesbeth Hermanussen-Thijssen van Landgoed de Barendonk te Beers mag oprecht de ongekroonde freule van het Land van Cuijk genoemd worden. Liesbeth heeft geen blauw bloed, bij haar stroomt puur ondernemersbloed door haar aderen. De kunst van het ondernemen komt haar dagelijks goed van pas, om het familiebezit onbezorgd te kunnen doorgeven aan de volgende generaties.

Het landgoed van zo’n 50 hectare is al bijna twee eeuwen familiebezit en kent een rijke historie, dat al dateert vanaf de middeleeuwen. Toen ik dertig jaar geleden het stokje mocht overnemen van mijn ouders, wist ik dat er veranderingen doorgevoerd moesten worden om inkomsten te kunnen genereren om het landgoed te onderhouden en straks als gezond bedrijf over te kunnen dragen aan onze kinderen, vertelt Liesbeth.

landgoed-de-barendonk-land-van-cuijk-landelijk-vergaderen-liesbeth-hermanussen-thijssen-millseweg-13-5437-nb-beers-maasvallei-netwerk (2)

Een van de commerciële activiteiten zijn onze vergaderfaciliteiten. Vergaderen in een landelijke omgeving biedt heel veel rust en men kan de hectiek van de dagelijkse gang van zaken ontvluchten. Ook tijdens seminars of trainingen is het heerlijk om een wandeling te maken over het landgoed, al of niet in combinatie met spelelementen. U kunt zelfs bij ons overnachten want met ruim 17 slaapkamers kunnen wij met gemak 34 gasten herbergen.

landgoed-de-barendonk-land-van-cuijk-landelijk-vergaderen-liesbeth-hermanussen-thijssen-millseweg-13-5437-nb-beers-maasvallei-netwerk (3)

Wij zijn lid geworden van Maasvallei Netwerk omdat ik al jaren de wekelijkse nieuwsbrief ontvang. Het nieuwsoverzicht scan ik selectief. Artikelen lees ik op basis van de onderwerpen, bedrijven en ondernemers die ik interessant vind. Wij willen zelf ook onze informatie delen met zakelijke lezers en het netwerk, omdat wij als geen ander weten hoe belangrijk samenwerken is met elkaar.

Samen met andere ondernemers, bedrijven, organisaties en instellingen hebben wij het jaarlijkse Verrassende Plattelands-tweedaagse in het leven geroepen, dat in 2016 zal plaatsvinden op 21 en 22 mei. Mensen kunnen te voet, per fiets of met de auto verschillende routes volgen en genieten van al het moois, die de pareltjes in het Land van Cuijk te bieden hebben.

Wilt u meer informatie over Landgoed de Barendonk? Bezoek dan onze website of wees van harte welkom om een kijkje te nemen op het gastvrije landgoed.

Landgoed de Barendonk
Mevrouw Liesbeth Hermanussen- Thijssen
Millseweg 13
5437 NB Beers

Telefoon : 0485-316436
Mobiel : 06-22447254

E-mail : [email protected]
Website : www.barendonk.nl
Facebook : facebook.com/Barendonk