Advertentie

Maasvallei Netwerk

Dè zakelijke netwerkorganisatie in de regio!


Marcel Claus aan het woord over Volvo specialist Wheelerdealer in Cuijk

Gepubliceerd op: 17-05-2016

wheelerdealer-marcel-claus-dennis-sinon-volvo-onderhoud-apk-volvospecialist-lange-beijerd-14d-5431-sj-cuijk-maasvallei-netwerk-1 (1)CUIJK – Volvo specialist – Samen met zijn compagnon Dennis Sinon runt de 51-jarige Marcel Claus sinds 2005 het autobedrijf Wheelerdealer in Cuijk. “We zijn begonnen in het buitengebied van Grave in een oude loods in the middle of nowhere en in 2011 hebben we ons gevestigd op bedrijventerrein de Beijerd en ’t Riet, aan de Lange Beijderd 14D in Cuijk”, zegt Marcel. 

“Ons bedrijf bevindt zich pal achter het alom bekende Loxam Works, materieel verhuurbedrijf. Mensen kunnen bij ons terecht voor onderhoud, reparatie, APK en service aan hun Volvo. Wij werken met originele Volvo-onderdelen. Daarnaast verkopen wij ook gebruikte onderdelen. Ook voor velgen en banden kunt u bij ons langs komen; gewoon alles wat met Volvo’s te maken heeft. Wij werken samen met Volvo-dealers uit de regio, maar ook met garagebedrijven die bepaalde onderdelen nodig hebben voor hun klanten, of even niet verder kunnen met werkzaamheden aan een Volvo

Natuurlijk kunnen klanten terecht voor de aanschaf van een goede gebruikte Volvo of helpen wij met zoeken naar een goede gebruikte auto door middel van een zoekopdracht”.

wheelerdealer-marcel-claus-dennis-sinon-volvo-onderhoud-apk-volvospecialist-lange-beijerd-14d-5431-sj-cuijk-maasvallei-netwerk-1 (2)
Links leerlingmonteur Joost Bartels en rechts Marcel Claus uit Escharen

wheelerdealer-marcel-claus-dennis-sinon-volvo-onderhoud-apk-volvospecialist-lange-beijerd-14d-5431-sj-cuijk-maasvallei-netwerk-1 (3)

“Wij onderscheiden ons als Volvo-specialist door onze prijs-kwaliteitverhouding. Omdat wij niet zijn aangesloten bij een dealerorganisatie en geen gebruik maken van landelijke franchiseformules, kunnen wij met lagere uurtarieven werken. We hebben bijvoorbeeld ook warme banden met de Volvo 700-vereniging, wiens leden tijdens georganiseerde ritten welkom zijn om bij ons in de garage te pauzeren. Binnenkort organiseren wij met hen een sleuteldag bij ons op het bedrijf”.

Wheelerdealer is een RDW-erkend autobedrijf dat zich voor u onder andere richt op de verkoop van gebruikte auto’s, met als specialiteit Volvo.
Tevens zorgen wij voor reparaties en onderhoud aan uw auto.

U kunt voor vragen of meer informatie altijd contact met ons opnemen of ons bedrijf bezoeken.

Wheelerdealer.NL Volvo
Lange Beijerd 14D
5431 SJ Cuijk

Telefoon : 0485-750870

E-mail :    [email protected]
Website : www.wheelerdealer.nl

Uw bedrijf ook op de Maasvallei site? Word dan ook Nieuwspartner bij de Maasvallei Bedrijven om duizenden lezers in de regio te informeren over uw organisatie.