Advertentie

Maasvallei Netwerk

Dè zakelijke netwerkorganisatie in de regio!


Econsultancy Doetinchem voerde voor Interbest Snelwegreclame onderzoek uit

Gepubliceerd op: 13-05-2016

wegreclame-econsultancy-doetinchem-Fabriekstraat-19c-7005-AP-Doetinchem-maasvallei-netwerkDOETINCHEM – U kunt er niet om heen. De recent geplaatste reclamemast aan de A12 in Duiven, ter hoogte van Afslag Westervoort. Een locatie waar in de loop der jaren het landschap zich heeft aangepast aan de menselijke bedrijvigheid. Een ontwikkeling die ook naar voren komt uit het verkennend bodemonderzoek dat Econsultancy heeft uitgevoerd.Het begon met de aanleg en uitbreiding van Rijksweg A12 eind vorige eeuw. Daarna is de locatie en de omgeving onderdeel geworden van bedrijventerrein “Centerpoort-Noord”. Diverse bedrijfspanden zijn inmiddels in de omgeving verrezen, als ook zelfs een landplaats voor helikopters.

Veelal kent men het verband tussen verkennend bodemonderzoek en onroerend goed transacties of bodemonderzoek voorafgaand aan de bouw van panden. In onderhavige situatie is het onderzoek voorafgaan aan de plaatsing van de reclamemast verricht, mede op basis van risico-management (veilig kunnen werken in de bodem).
Het door Econsultancy voor Interbest Snelwegreclame uitgevoerde onderzoek heeft uitgewezen dat de milieuhygiënische kwaliteit van de bodem geen belemmeringen vormt voor het plaatsen van de zuil. Met ca. 85.000 passanten per dag en een masthoogte van 27 meter boven het maaiveld is deze snelwegreclame niet te missen!

Econsultancy econsultancy-boxmeer-logo-maasvallei-netwerk
Rapenstraat 2
5831 GJ  BOXMEER

Telefoon : 0485-581818
Fax : 0485-581810

E-mail :    [email protected]
Website : www.econsultancy.nl