Advertentie

OOvB adviseurs en accountants in Cuijk organiseert een drietal ondernemerssessies

Gepubliceerd op: 12-05-2016

oovb-adviseurs-en-accounts-geeft-voorlichting-cybercrime-en-datalekken-Vijverlaan-21-6602-CX-WijchenCUIJK – OOvB adviseurs en accountants organiseert een drietal ondernemerssessies over Internationaal zakendoen, van VAR naar modelovereenkomst en Innoveren.

In navolging van eerdere succesvolle ondernemerssessies, organiseert OOvB adviseurs en accountants op 24 mei, 16 juni en 28 juni a.s. wederom een drietal ondernemerssessies voor cliënten en belangstellenden. Doel van de ondernemerssessies is om aan de hand van praktijkvoorbeelden cliënten van OOvB en andere ondernemers te inspireren en te prikkelen met praktische ondernemersverhalen en het delen van tips en trucs.


Ondernemerssessie 24 mei – Exporteren? Voorkom de valkuilen!

Locatie         –        Schouwburg Cuijk

Aanvang        –        20.00 uur

Spreker         –        Hans den Rooijen

Hans den Rooijen is oud-directeur en eigenaar van Schutte Bagclosures uit Uden. Het bedrijf is een wereldspeler in zaksluitingen en sluitstrips. Zijn ervaringen met export hebben ertoe geleid dat Hans den Rooijen inmiddels vele ondernemingen begeleidt bij hun exportambities. Tevens is Hans den Rooijen een veelgevraagd spreker en trainer bij Fenedex.

Tip! Deelnemers kunnen direct profiteren van een SIB-voucher (t.w.v. € 240,-) voor exportadvies.


Ondernemerssessie 16 juni – Van VAR naar modelovereenkomst

Locatie         –        Fitland Mill (Hoogveldseweg 1 Mill)

Aanvang        –        19.30 uur

Spreker         –        De OOvB juridische experts

Per 1 mei 2016 is de VAR afgeschaft. In plaats van een VAR kunnen opdrachtgevers hun arbeidsrelatie met een opdrachtnemer regelen via een goedgekeurde modelovereenkomst, te verkrijgen bij OOvB. Tijdens deze bijeenkomst zullen de OOvB juristen u praktisch bijpraten over de veranderingen en consequenties.

Deze avond is interessant voor zowel opdrachtgevers als ZZP’ers.


Ondernemerssessie 28 juni – Innoveren om te groeien met uw bedrijf

Locatie         –        De Ideeënfabriek Uden (Liessentstraat 9a Uden)

Aanvang        –        19.30 uur

Spreker         –        Marc van der Wielen

Marc van der Wielen is actief als sparringpartner en coach voor ondernemers en ondernemingen met een stevige groeiambitie. Als ondernemer is hij op dit moment betrokken bij enkele startup-bedrijven en is in het verleden oprichter en mede-eigenaar geweest van een reclamebureau en een reisorganisatie. Aan de hand van het thema innovatie vertelt hij op welke praktische manieren u door vernieuwingen de groei in uw bedrijf kunt aanjagen.


Geïnteresseerden kunnen zich inschrijven op de website
van OOvB adviseurs en accountants:  www.oovb.nl/agenda 


Over OOvB
OOvB adviseurs en accountants heeft in haar langjarig bestaan een sterke reputatie opgebouwd als een betrokken en deskundige dienstverlener voor ondernemers in de regio Noordoost-Brabant en Zuidoost-Gelderland. Vanuit 5 regiokantoren (Wijchen, Cuijk, Wanroij, Boekel, Heesch) staan wij, met een team van zeven vennoten en meer dan 100 professionele medewerkers, onze klanten dagelijks bij op het vlak van accountancy, fiscaliteit, juridische zaken, bedrijfsadvies en personeel & organisatie.

OOvB adviseurs en accountants

OOvB Logo_Full colour

Vestiging Cuijk