Advertentie

Maasvallei Netwerk

Dè zakelijke netwerkorganisatie in de regio!


Piet van Duijnhoven van D&D Mechatronics uit Beugen aan het woord over zijn bedrijf

Gepubliceerd op: 11-05-2016

d&d-mechatronics-piet-van-duijnhoven--internet-of-things-embedded-systems-laan-de-wijze-23-sterckwijck-5835-ds-beugen-boxmeer-maasvallei-netwerk-3BEUGEN – D&D Mechatronics B.V. is in 2002 opgericht en is sinds 2012 gevestigd op bedrijvenpark Sterckwijck  te Beugen (Boxmeer) zegt de 53 jarige directeur Piet van Duijnhoven uit Wanroij. Op onze locatie in Beugen zijn 25 werknemers werkzaam, waarvan 20 technische werknemers.

D&D Mechatronics is gespecialiseerd in de productie van: testapparatuur, PCB prototyping, carriers en mechanische onderdelen voor de elektronica industrie en werkt voor de volgende markten: electronic, medical applications, telecommunication, automotive, security, semiconductor, aerospace en home automation industrie. Wij denken graag met onze klanten mee en maken op een flexibele en professionele manier oplossingen op maat. D&D Mechatronics staat voor openheid, kwaliteit en vertrouwen. Daarnaast geeft D&D Mechatronics veel aandacht aan nieuw talent en biedt daarom veel kansen voor stagiaires en afstudeerders.

d&d-mechatronics-piet-van-duijnhoven--internet-of-things-embedded-systems-laan-de-wijze-23-sterckwijck-5835-ds-beugen-boxmeer-maasvallei-netwerk-3

Wij zijn nu zo’n drie jaar lid van Maasvallei Netwerk en ik lees regelmatig met veel plezier de wekelijkse nieuwsbrief om de ontwikkelingen van de ondernemers en bedrijven in de regio te volgen. Vrijdagmorgen 27 mei 2016 zijn we ook van de partij op de Open Coffee Land van Cuijk en omstreken om mee te doen aan het nieuwe regionale televisie programma “Ondernemen in de Maasvallei”. Het thema gaat over glasvezel internet en daar wil ik graag over meepraten. We wonen zelf in Wanroij in het buitengebied en zo’n zelfde discussie over de aanleg van glasvezel, hadden we toen ook over de aanleg van kabel. Dus ik draag graag mijn steentje bij om de voordelen en de noodzaak van glasvezel internet verbindingen uit te leggen.

d&d-mechatronics-piet-van-duijnhoven--internet-of-things-embedded-systems-laan-de-wijze-23-sterckwijck-5835-ds-beugen-boxmeer-maasvallei-netwerk-4D&D Mechatronics B.V.
De heer Piet van Duijnhoven

Bedrijvenpark Sterckwijck
Laan de Wijze 23
5835 DS Beugen (Boxmeer)

Telefoon : 0485-322102
Fax : 085-322724

E-mail :    [email protected]
Website : www.d-d.nu