Advertentie

K3 treedt op in Evenementenhal Venray

Gepubliceerd op: 11-05-2016

k3-in-evenementenhal-venray-De Voorde 30-maasvallei-netwerkVENRAY – De populaire Belgische meidengroep K3, bestaande uit Hanne, Marthe en Klaasje, geven op zondag 3 juli 2016 een spetterend optreden in Evenementenhal Venray. Het is bovendien het eerste optreden dat K3 in de huidige bezetting geeft in Limburg.

K3 zal de hoofdact zijn op een kindermiddag, waarbij ook de Limburg-talige hitmachine Fabrizio (Roetewisser, Sjiek is miech dat) en de Telekids discoshow een optreden geven. Inmiddels is de online kaartverkoop begonnen en organisator Limburg Events gaat er van uit dat de beschikbare staanplaatsen binnen afzienbare tijd uitverkocht zullen zijn. Tickets zijn verkrijgbaar via limburg-events.nl/tickets.

K3 is een van oorsprong Belgische meidengroep met een Nederlandstalig repertoire dat voornamelijk gericht is op een jeugdig publiek. De naam van de groep verwijst naar de eerste letters van de voornamen van de oorspronkelijke bezetting, de Belgische zangeressen Karen Damen, Kristel Verbeke en Kathleen Aerts.

Kathleen verliet in 2009 de groep. Ze werd vervangen door de Nederlandse Josje Huisman. In 2015 kondigden Karen, Kristel en Josje aan dat zij de fakkel zouden doorgeven aan drie nieuwe zangeressen. Deze zijn gekozen tijdens het programma K3 zoekt K3. De winnaars waren Hanne, Marthe en Klaasje.

Logo-evenementenhal-venray-maasvallei-netwerkEvenementenhal Venray
De Voorde 30
5807 EZ Venray

Telefoonnummer : 0478-519790
Fax : 0478-519780

E-mail :    [email protected]
Website : www.evenementenhal.nl