Advertentie

Maasvallei Netwerk

Dè zakelijke netwerkorganisatie in de regio!


Ger de Haan van Klaver Expertise uit Cuijk aan het woord over zijn bedrijf en werkzaamheden

Gepubliceerd op: 07-05-2016

klaver-expertise-ger-de-haan-juridisch-adviseur-zelfstandig-arbeidsdeskundige-klaver-20-5432-br-cuijk-maasvallei-netwerk-1CUIJK – Onder de naam Klaver Expertise werk ik als gecertificeerd registerarbeidsdeskundige voor particulieren, bedrijven, verzekeringsmaatschappijen, arbodienstverleners en advocatenkantoren, zegt de 55-jarige directeur Ger de Haan uit Cuijk.

Klaver Expertise is in 2008 opgericht en met het bedrijf bieden wij onze opdrachtgevers dienstverlening op maat gebaseerd op kennis van zaken, betrokkenheid, realiteitszin en betrouwbaarheid. U kunt dan denken aan ondersteuning op het gebied van juridische vraagstukken op het terrein van WIA, WAO, Wajong, Participatiewet en WVP (Poortwachter). Ook voor arbeidsrechtelijke vragen kunt u terecht bij Klaver Expertise. Vragen over ontslagkwesties, het opstellen van arbeidscontracten, vaststellings-/beëindigingsovereenkomsten en vraagstellingen inzake de Wet Verbetering Poortwachter. Naast onze vakinhoudelijke kennis is een pragmatische benadering belangrijk om uw belangen op een zo goed mogelijke wijze te behartigen.

klaver-expertise-ger-de-haan-juridisch-adviseur-zelfstandig-arbeidsdeskundige-klaver-20-5432-br-cuijk-maasvallei-netwerk-2

Vanaf het begin zijn we altijd betrokken geweest bij het Maasvallei Netwerk en hebben we ook aan een aantal netwerkbeurzen meegedaan. Vrijdagmorgen 27 mei 2016 zijn we ook van de partij op de Open Coffee Land van Cuijk en omstreken om mee te doen aan het nieuwe regionale televisieprogramma “Ondernemen in de Maasvallei”. Het thema gaat over glasvezelinternet en daar wil ik graag over meepraten.

Indien u vragen heeft over Klaver Expertise dan ga ik graag met u rond de tafel zitten om onder het genot van een kopje koffie vrijblijvend met u in gesprek te gaan.

Klaver Expertiseklaver-expertise-ger-de-haan-juridisch-adviseur-zelfstandig-arbeidsdeskundige-klaver-20-5432-br-cuijk-maasvallei-netwerk-bedrijfs-logo
dhr. mr. Ger de Haan
Klaver 20
5432 BR Cuijk

Telefoon : 0485-211894
Mobiel : 06-34850060

E-mail :    [email protected]
Website : www.klaverexpertise.nl