Advertentie

Maasvallei Netwerk

Dè zakelijke netwerkorganisatie in de regio!


Van der Hoff ICT in Boxmeer adviseert: een snellere computer in 30 minuten!

Gepubliceerd op: 03-05-2016

snellere computerBOXMEER – Een snellere computer in 30 minuten. – Misschien hebt u er al ooit van gehoord: een SSD. Een SSD is een opslagmedium voor uw computer, net zoals de harde schijf die momenteel in uw computer zit. Het inbouwen van een SSD heeft een aantal voordelen. Zo is een SSD vele malen sneller dan een ‘normale’ harde schijf, waardoor uw computer tot vijf keer sneller opstart en zwaardere programma’s sneller werken.

Bovendien heeft een SSD geen bewegende onderdelen, waardoor deze minder snel defect kan gaan. Hierdoor is uw data nóg veiliger. Wij weten dat het makkelijk praten is, daarom kunt u bij ons nu een week gratis zelf een SSD testen. Mocht u er niet tevreden mee zijn, dan verwijderen wij hem weer, helemaal kosteloos. Tot nu toe hebben acht van onze klanten het een week geprobeerd, en ze willen allemaal niets anders meer! Wij bieden overigens ook de mogelijkheid aan om kosteloos een week met meerdere beeldschermen te werken.

Zelf een week een SSD of het werken met meerdere schermen proberen? Neem dan contact met ons op.

Van der Hoff ICTsnellere computer
Niels van der Hoff
Spoorstraat 55-i
5831 CJ   Boxmeer

Telefoon : 0485-520324
Mobiel : 06-15629839

E-mail :    [email protected]
Website : www.vanderhoffict.nl

Uw bedrijf ook op de Maasvallei site? Word dan ook Nieuwspartner bij de Maasvallei Bedrijven om duizenden lezers in de regio te informeren over uw organisatie.