Advertentie

Maasvallei Netwerk

Dè zakelijke netwerkorganisatie in de regio!


Uitgever Fotografie Ferry Vloet v.o.f. uit Mill netwerkt betrokken mee op de Maasvallei Netwerkbeurs Cuijk 2016

Gepubliceerd op: 02-05-2016

aspergemagazine-ferry-en-elly-vloet-mill-profiel-maasvallei-netwerkMILL – Wij doen mee aan de Maasvallei Netwerkbeurs Land van Cuijk 2016 om in beeld te blijven en gezien te worden. Uit het oog, uit het hart luidt het spreekwoord, dus wij zijn zeker van de partij zegt directeur Ferry Vloet uit Mill.

We hebben meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van fotografie, fotobewerking, redactionele werkzaamheden en zeker ook het uitgeven van boeken en magazines. Begin dit jaar hebben wij in opdracht van het ROC de Leijgraaf, naar een idee van Jeroen van den Heuvel, het culinaire en gedenkwaardige kookboek Trots mogen maken. En afgelopen maand hebben wij het jaarlijkse culinaire vakblad over asperges, Asperge Magazine uitgebracht. Deze producten maken we grotendeels in eigen beheer omdat mijn vrouw Elly en ik goed op elkaar zijn ingespeeld en precies weten wat we aan elkaar hebben. Maar wie weet treffen we op de beurs ondernemers met wie we kunnen samenwerken.

maasvallei-netwerk-open-coffee-cuijk-netwerkbijeenkomst-archief-foto-2016-04-29 (6)
Op de foto in het midden staat de heer Ferry Vloet druk te netwerken met advocaat Remko Vos uit Grave en Chocolaatjesexpert Anna Hajrapetian van Milachocolata uit Mill. Dit was tijdens de Open Coffee Land van Cuijk.”

Wij kunnen andere ondernemers ook aanraden om hun bedrijf in te schrijven voor de Maasvallei Beurs en mee te doen, want er doen veel bedrijven mee uit allerlei branches, sectoren en vakgebieden uit de regio Land van Cuijk en omstreken. Maar mocht u op voorhand al meer informatie over ons willen hebben horen wij het graag.

Ferry Vloet Reclame en Fotografieferry-vloet-mill-logo-culinair-roc-kookboek-maasvallei-netwerk
Beerseweg 27
5451 NR Mill

Telefoon : 0485-452943

E-mail :    [email protected]
Website : www.ferryvloet.nl