Advertentie

Open Dag Primetime eventtechiek en inrichting Cuijk wordt ware belevenis op 15 mei 2016

Gepubliceerd op: 30-04-2016

primetime-eventtechniek-en-inrichting-patrick-michiels-hapsebaan-4-5431-ng-cuijk-industrieterrein-de-beijerd-en-t-riet-maasvallei-netwerkCUIJK – Nieuwsgierig naar hoe het Primetime Eventtechniek + Inrichting is vergaan na die allesverwoestende brand? Bezoek dan op 15 mei 2016 de open dag en neem een kijkje in het nieuwe bedrijfspand dat gerealiseerd is op de vertrouwde plek aan de Hapsebaan 4 aan industrieterrein de Beijerd en ‘t Riet. Schrijf je snel in via www.primetime.nl, want het belooft een ware belevenis te worden.

Negen maanden na de zware brand die het bedrijf volledig in as legde, is Primetime Eventtechniek + Inrichting weer terug op het oude nest. “Terwijl wij in onze tijdelijke bedrijfsruimte in Escharen ontzettend hard aan het werk waren, hebben ze hier ook niet stil gezeten”, lacht eigenaar Patrick Michiels. “Echt alle lof voor de bedrijven die dit zo snel gerealiseerd hebben, zoals onder andere Totstand Bouwkundige Service, Michiels Bouwmanagement, BCP Bouw, Gebr. Janssen, Baeten Elektro, Stukadoor Patrick Willems, Schildersbedrijf Baert Loeffen en Hofmans Tapijten. Wij zijn helemaal klaar voor de toekomst.”

primetime-eventtechniek-en-inrichting-patrick-michiels-hapsebaan-4-5431-ng-cuijk-industrieterrein-de-beijerd-en-t-riet-maasvallei-netwerk

Nieuwe indeling
Tijdens de open dag laat het team van Primetime zien wat ze in huis hebben. Het belooft een rondleiding te worden waar ieder – zowel jong als oud – de ogen uitkijkt. Ontdek bijvoorbeeld de zagerij waar men zelf steigerhouten meubels maakt. En wat te denken van het logistiek centrum met twee loading docks? Binnen no-time kan hier een oplegger vol geladen worden met al het materiaal voor een onvergetelijk feest. “Dankzij de nieuwe indeling van het pand kunnen we nog efficiënter te werk gaan”, vertelt Patrick.

Zijn vrouw Sylvia legt uit waarom ze de open dag organiseren. “Iedereen heeft zo met ons meegeleefd na de brand. Al die steun was hartverwarmend. Nu kunnen we laten zien dat we helemaal terug zijn. Wil je hier bij zijn? Vergeet je dan niet op onze site www.primetime.nl te registreren. Print de registratie en toon deze op 15 mei aan de deur. Vanaf dat moment kan de Primetime-experience beginnen. Ook voor de kleintjes wordt het bezoek aan deze open dag een ware belevenis.”

Over Primetime
Primetime is specialist op het gebied van licht, geluid én meubilair. Ze worden ingeschakeld door de meest toonaangevende evenementenbureaus in het land om events tot in de puntjes te verzorgen. Van een disco tijdens de Huttenbouwmiddag in Cuijk tot een optreden van Racoon op Sail Amsterdam; het team maakt er keer op keer een succes van.

patrick-michiels-primetime-eventtechniek-en-inrichting-cuijk-strandtenten-lent-waalsprong

Primetime Eventtechniek + Inrichtingprimetime-eventrealisation-licht-techniek-geluid-cuijk-maasvalle-netwerk
De heer Patrick Michiels

Hapsebaan 4
5431 NG Cuijk
Telefoon : 0485-318375
E-mail :    [email protected]
Website : www.primetime.nl