Advertentie

Maasvallei Netwerk

Dè zakelijke netwerkorganisatie in de regio!


Sfeerimpressie van de Maasvallei Netwerk bijeenkomst Open Coffee Cuijk

Gepubliceerd op: 29-04-2016

maasvallei-netwerk-open-coffee-cuijk-netwerkbijeenkomst-archief-foto-2016-04-29 (9)MAASVALLEI – Het vernieuwde Open Coffee netwerk concept van Maasvallei Netwerk slaat buitengewoon goed aan bij de ondernemers, bestuurders en specialisten in de regio Land van Cuijk en Boxmeer en Maasduinen.Deze ochtend konden de bezoekers bij de koffie genieten van de zelfgemaakte chocolaatjes van Anna Hajrapetian van Milachocolata uit Mill. Anna is speciaal naar de Open Coffee gekomen om kennis te maken maken met andere ondernemers en de mensen zelf te laten proeven van ambachtelijke chocolade.

maasvallei-netwerk-open-coffee-cuijk-netwerkbijeenkomst-archief-foto-2016-04-29 (1)

Tijdens de Maasvallei Netwerk Open Coffee Cuijk kunnen de ondernemers onder het genot van een kopje koffie of thee naamsbekendheid genereren voor hun bedrijf, producten promoten, samenwerkingen opzoeken en ideeën uitwisselen.

maasvallei-netwerk-open-coffee-cuijk-netwerkbijeenkomst-archief-foto-2016-04-29 (4)

Je hebt elkaar toch nodig als je onderneemt in dezelfde regio en waarom zou je niet investeren in de bedrijven en ondernemers om je heen? Zaken doen in je eigen regio is overigens ook duurzaam en maatschappelijk verantwoord ondernemen.

maasvallei-netwerk-open-coffee-cuijk-netwerkbijeenkomst-archief-foto-2016-04-29 (5)

Het Maasvallei Netwerk bestaat uit kleine zelfstandigen, grotere zelfstandigen, MKB-bedrijven, multinationals en zelfs beursgenoteerde bedrijven werkzaam in allemaal verschillende branches, sectoren en vakgebieden.

maasvallei-netwerk-open-coffee-cuijk-netwerkbijeenkomst-archief-foto-2016-04-29 (8)

De volgende netwerkbijeenkomst is op vrijdag 27 mei 2016 op de Jan van Cuijk-boot. Indien u vragen heeft of iets wilt betekenen of bijdragen aan de Maasvallei Netwerk Open Coffee Cuijk horen wij het graag.

Zakenservice – Maasvallei NetwerkMaasvallei_Netwerk_Nieuwslogo
Organisator Michel Hovenkamp
Maasstraat 8R
5431 EB Cuijk

Telefoon : 024-2100220
Mobiel : 06-26494980

E-mail :    [email protected]
Website : www.maasvallei.net