Advertentie

Maasvallei Netwerk

Dè zakelijke netwerkorganisatie in de regio!


Het team van Slagerij Derks uit Cuijk is helemaal voorbereid op het nieuwe barbecueseizoen

Gepubliceerd op: 28-04-2016

slagerij-derks-team-barbecue-seizoen-hork-5-5431-ns-cuijk-maasvallei-netwerk-1CUIJK – Wij staan voor u klaar en we zijn al helemaal voorbereid om het nieuwe barbecueseizoen samen met u in te luiden, zegt directeur Ilja Roelofs van slagerij Derks uit Cuijk. Ook dit jaar mag u van ons weer de hoogste kwaliteit verwachten tegen de laagste prijs en het meest uitgebreide assortiment van de regio. 

We hebben voor ieder wat wils, zegt directeur Roelofs trots, want daar is ook ons assortiment naar. Mensen die eenvoudig willen barbecueën met kipsaté, hamburgers of worstjes komen helemaal aan hun trekken. En we zien ook steeds meer professionals en hobbykoks die onze slagerij bezoeken om de uitdaging aan te gaan met de luxere vleessoorten. Dan moet u denken aan rundvlees zoals picãnha en bavette, varkens-ribroast of lamsrack.

En dan hebben we voor de fijnproevers voortreffelijke gemarineerde spareribs die bereid en gegaard zijn volgens ons eigen receptuur. Of wat dacht u van oma’s eigen boeren-rundvleessalade? Onze barbecueworsten zijn overigens al meerdere keren met goud bekroond tijdens nationale vakwedstrijden in alle soorten categorieën.

slagerij-derks-team-barbecue-seizoen-hork-5-5431-ns-cuijk-maasvallei-netwerk-2

Slagerij Derks is in 1968 opgericht in Haps en in de jaren ’80 is het bedrijf gaan ondernemen op het industrieterrein De Beijerd en ‘t Riet in Cuijk. Zo’n vier jaar geleden heb ik de slagerij en de medewerkers overgenomen. De slagerij is op donderdag en op vrijdag fysiek geopend en daarnaast kunnen onze klanten hun bestellingen de hele week telefonisch doorgeven of online via onze website.

slagerij-derks-team-barbecue-seizoen-hork-5-5431-ns-cuijk-maasvallei-netwerk-logo

Ons assortiment vleesproducten is groot, groter dan dat van supermarkten of collegaslagerijen. Wij leveren alleen verse vleesproducten van hoogwaardige kwaliteit. Rundvlees, varkensvlees, gevogelte,vleeswaren, snacks, seizoensvlees, barbecuevlees en wild. We helpen u ook graag met bereidingsadvies.

SLAGERIJ DERKS
De Hork 5
5431 NS Cuijk
Tel.: 0485-313347

Website : www.derksvlees.nl

Nieuwe openingstijden:
donderdag 8.00-16.00 uur
vrijdag 8:00-15.00 uur