Advertentie

Maasvallei Netwerk

Dè zakelijke netwerkorganisatie in de regio!


Weren Interieurprojecten in Boxmeer wil team graag uitbreiden met ervaren interieurbouwer

Gepubliceerd op: 26-04-2016

weren-interieurbouw-boxmeer-ton-weren-keukens-foto2-maasvallei-netwerkBOXMEER – Weren Interieurprojecten is opgericht in 2002 en we hebben twee ervaren interieurbouwers vast in dienst. We willen ons team graag uitbreiden met een ervaren interieurbouwer, zegt ondernemer Ton Weren uit Boxmeer. We zoeken iemand die zowel in de werkplaats als op karwei uit de voeten kan. Kunnen omgaan met CNC is voor ons een pré.
 
 
Over Weren Interieurprojecten
Onze ervaren en gemotiveerde medewerkers werken uitsluitend met professionele en moderne apparatuur in onze ruime werkplaats. Door de combinatie van vakkennis en de juiste machines weten wij elk interieur op een smaakvolle wijze vorm te geven. Hierbij staan de wensen van de klant centraal.

Op onze website kunt u een kijkje nemen in onze keuken. Wij willen onze klanten inspireren met een greep uit een reeks gerealiseerde projecten voor zowel particulieren als bedrijven. Hierdoor krijgt u een indruk van de droominterieurs die wij  realiseren.

Wij adviseren onze klanten niet alleen bij de keuze van het ontwerp, maar denken vooral met hen mee over materiaalgebruik en de manier waarop de inrichting het beste tot zijn recht komt binnen hun praktijk, kantoor of huis. De realisatie van een interieur wordt aan hand van een overzichtelijke planning uitgevoerd zodat er zo efficiënt mogelijk wordt gewerkt. Bovendien weet de klant zo precies waar hij aan toe is.

Sinds vorig jaar hebben we een eigen bedrijfspand gekocht op industrieterrein Saxa Gotha te Boxmeer met 600 vierkante meter vloeroppervlakte. Deze ruimte hadden wij nodig voor onze werkplaats, kantoren, kantine, maar speciaal ook om een showroom te hebben, om mensen in te ontvangen en iets te laten zien.

Wij hebben zakelijke en particuliere klanten. Voor de zakelijk klanten maken wij bijvoorbeeld het interieur voor praktijkruimtes, kantoren, recepties en ook winkelinrichting. Voor de particuliere klanten moet u denken aan slaapkamers, badkamers, keukens en woonkamers. Typerend is dat wij onze klanten echt maatwerk bieden. Onze klanten vragen een bepaalde kwaliteit en hebben specifieke wensen, die wij voor ze realiseren.

weren-interieurprojecten-saxe-gotha-boxmeer-profielfoto-ton-weren-stef-aben-hay-linders-maasvallei-netwerk.jpg
Van links naar rechts: Stef Aben, Ton Weren en Hay Linders

Bent u een ervaren interieurbouwer en voelt u zich aangesproken?

Weren Interieurprojectenweren-interieurprojecten-saxe-gotha-boxmeer-bedrijfslogo-ton-weren-maasvallei-netwerk.jpg
De heer Ton Weren
Saxe Gothastraat 3
5831 AX Boxmeer

Telefoon : 0485-371868

E-mail :    [email protected]
Website : www.weren.nl