Advertentie

Maasvallei Netwerk

Dè zakelijke netwerkorganisatie in de regio!


Pim van der Meer van HYB BV Beugen netwerkt embedded mee op de Maasvallei Netwerk Beurs Cuijk 2016

Gepubliceerd op: 26-04-2016

hyb-bv-pim-van-der-meer-internet-of-things-embedded-systems-laan-de-wijze-23-sterckwijck-5835-ds-beugen-boxmeer-maasvallei-netwerk-1BEUGEN – Ik ben in 2013 afgestudeerd aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen als Bachelor of Science (BS) en Embedded Systems Engineering, zegt de 24-jarige Pim van der Meer van HYB BV uit Beugen.

Project Lead Development staat er bij de functieomschrijving op mijn visitekaartje. In de praktijk houd ik me bezig met toekomstgerichte oplossingen op het gebied van industriële automatisering volgens de wet van The Internet of Things. Op praktisch alle mechanische componenten, machines, toestellen, objecten, voertuigen en gereedschappen kunnen wij elektronische oplossingen bedenken om handelingen te kunnen meten en de resultaten inzichtelijk maken op computers, laptops, tablets en smartphones. Op onze website staan hierover een aantal voorbeelden.

Ik heb een heel technisch beroep en voor HYB BV ben ik vertegenwoordiger, engineer en het aanspreekpunt om de wensen van onze klanten te kunnen vertalen naar concrete producten.

hyb-bv-pim-van-der-meer-internet-of-things-embedded-systems-laan-de-wijze-23-sterckwijck-5835-ds-beugen-boxmeer-maasvallei-netwerk-2

HYB richt zich op elektronica ontwikkeling en -productie. Maatwerk ondersteuning en totaaloplossingen, daar staan wij voor. Wij denken graag met onze klanten mee en verwezenlijken op een flexibele en professionele manier uw product. Zo wordt niet alleen hard- of software vervaardigd, maar zijn we in staat u te ondersteunen in nieuwe ontwikkelingen of redesigns en mechanische oplossingen.

Wij doen mee aan de Maasvallei Netwerkbeurs Cuijk 2016 om persoonlijk in contact te komen met andere technische bedrijven en ondernemers die nog niet van ons bestaan afweten. We zijn ook lid geworden van Maasvallei Netwerk om kennis en informatie te kunnen brengen, halen, delen en verspreiden via de nieuwswebsite.

Indien u vragen heeft naar aanleiding van dit artikel sta ik u graag te woord.

HYB BVhyb-bv-pim-van-der-meer-internet-of-things-embedded-systems-laan-de-wijze-23-sterckwijck-5835-ds-beugen-logo-boxmeer-maasvallei-netwerk-2
Pim van der Meer
Laan de Wijze 23
5835 DS Beugen

Telefoon : 0485-471037

E-mail :    [email protected]
Website : www.hyb.nu