Advertentie

Maasvallei Netwerk

Dè zakelijke netwerkorganisatie in de regio!


Junior Darts Corporation komt voor het eerst naar Nederland en kiest voor Evenementenhal Venray

Gepubliceerd op: 26-04-2016

evenementenhal-venray-de-voorde-30-5807-EZ-Venray-maasvallei-netwerkVENRAY – Op zaterdag 11 juni organiseert de Junior Darts Corporation zijn eerste twee toernooien op het vasteland van Europa: de Junior Dutch en Junior Belgium Darts Masters. Als onderkomen heeft de organisatie gekozen voor Evenementenhal Venray, daar werd eerder dit jaar ook Dutch Darts Masters gehouden. 
 
De organisatie van het toernooi is in handen van Jacques Nieuwlaat, de bekendste dartscommentator van Nederland. Roland Scholten en Co Stompé zullen op 11 juni ook aanwezig zijn in Venray om een potje te darten tegen het jeugdige talent.

Tijdens Junior Dutch en Junior Belgium Darts plaatsen zich twee spelers voor het Junior European Darts Championship, dat van 16 tot en met 18 september wordt gehouden in Brean Sands te Engeland.

poster-darts-evenementenhal-venray-de-voorde-30-5807-EZ-Venray-maasvallei-netwerk

Toppers van vandaag steunen de sterren van de toekomst

De nummer één van de wereldranglijst Michael van Gerwen, vijfvoudig wereldkampioen Raymond van Barneveld en voormalig Premier League speler Kim Huybrechts sponsoren de spelers die zich plaatsen voor het Junior European Darts Championship voor dat weekend.

Van Gerwen zegt: “Dit is een fantastische mogelijkheid voor jonge spelers en het is geweldig dat wij deze spelers kunnen helpen om dit nieuwe Junior European Darts Championship te spelen.” Ook andere grote namen uit de dartswereld zoals Vincent van der Voort, Jelle Klaasen en Ronny Huybrechts steunen het toernooi.

Alle informatie over de toernooien, wie mee mag doen en hoe je kunt inschrijven kun je vinden op de website van de Junior Darts Corporation: http://www.juniordarts.com/euro-qualifiersen op de Facebookpagina van dit evenement: https://www.facebook.com/juniordartsNL/

De totale prijzenpot heeft een waarde van 5.000 euro.

Naast de kwalificatietoernooien heeft de organisatie ook twee wildcards mogen uitdelen. Deze zijn gegaan naar de huidige WDF World- en Europe Cup singles kampioen bij de jongens, Michael Verberk en de huidige World Master en Finder Master bij de jongens Justin van Tergouw. Verberk en Van Tergouw zijn op dit moment ook de nummers één en twee op de WDF wereldranglijst voor de jeugd.

Logo-evenementenhal-venray-maasvallei-netwerkEvenementenhal Venray

De Voorde 30
5807 EZ Venray

Telefoonnummer : 0478-519790
Fax : 0478-519780

E-mail :   [email protected]
Website : www.evenementenhal.nl