Advertentie

Maasvallei Netwerk

Dè zakelijke netwerkorganisatie in de regio!


De bedrijven op industrieterreinen in het Land van Cuijk kunnen binnen drie maanden beschikken over glasvezelinternet

Gepubliceerd op: 26-04-2016

mathijssen-group-glasvezel-internet-robert-mathijssen-spinding-5-5431-sn-cuijk-de-beijerd-en-t-riet-maasvallei-netwerk-1CUIJK – Als er per industrieterrein in het Land van Cuijk 30 bedrijven bij de Mathijssen Group een glasvezelinternet-abonnement afsluiten, hebben de bedrijven binnen drie maanden operationele glasvezelverbindingen vanaf 10 megabyte tot 1 gigabyte, zegt directeur Robert Mathijssen van de Mathijssen Group in Cuijk.

Wij hebben contracten met Force Fiber uit Amsterdam en Oris Telecom uit Amsterdam en de samenwerking zit als volgt in elkaar.

Force Fiber is de exploitant van de glasvezelinternetverbinding en Oris Telecom legt de glasvezelverbindingen aan. Deze laatste partij zorgt ook voor de graafwerkzaamheden en de aansluitingen in de gebouwen. De aansluitkosten bedragen op dit moment éénmalig 750 Euro per bedrijf, deze kosten worden lager als er meer dan 30 bedrijven meedoen. De abonnementskosten zijn marktconform want zakelijk internet is altijd iets duurder dan particulier internet. De Mathijssen Group zorgt voor de abonnementen en de aansluitingen, want wij zijn specialist op het gebied van telecom en telefonie. Wij richten ons niet op buitengebieden, maar puur op de industrieterreinen.

mathijssen-group-glasvezel-internet-robert-mathijssen-spinding-5-5431-sn-cuijk-de-beijerd-en-t-riet-maasvallei-netwerk-2

Zodra we 30 handtekeningen per industrieterrein hebben, kunnen we de vergunning aanvragen bij de gemeentes. Officieel duren de aanvragen 9 tot 10 weken, maar in de praktijk kan het net als glasvezelinternet veel sneller.

Voor deze eerste periode zou ik willen vragen of de ondernemers op Saxe Gotha Boxmeer en De Beijerd en ‘t Riet in Cuijk ons willen laten weten of ze van de zomer of in het najaar al willen beschikken over glasvezelinternet.

Stuur een mailtje naar [email protected] of bel ons voor een afspraak op 06-45038242

MG Mathijssen Groupmg-robert-mathijssen-groep-telecom-glasvezel-ict-advies-opening-cuijk-de-beijerd-en-t-riet-spinding-logo-maasvallei-netwerk
Robert Mathijssen

Spinding 5 (Industrieterrein De Beijerd en ’t Riet)
5431 SN Cuijk

Telefoonnummer : 06-45038242

E-mail :    [email protected]
Website : www.mathijssengroup.nl