Advertentie

Maasvallei Netwerk

Dè zakelijke netwerkorganisatie in de regio!


VVD Maasland is het nieuwe lokale VVD-netwerk in de Noordelijke Maasvallei

Gepubliceerd op: 25-04-2016

vvd-netwerk-maasland-teampresentatie-maasvallei-netwerk“De VVD gooit de luiken open”. Onder die titel presenteerde eind vorig jaar het landelijk VVD-bestuur het plan om de VVD als partij om te vormen naar een netwerkpartij waar elke liberale kiezer terecht kan. De maatschappelijke en technologische ontwikkelingen gaan steeds sneller, waardoor de traditionele bijeenkomsten in een zaal niet meer aansluiten op de manier van communiceren van de moderne burger.

Door de structuur aan te passen naar een netwerkpartij, is de VVD van plan de om de schaal te kunnen vergroten en zo nog meer mensen te bereiken. In onze regio hebben de VVD-afdelingen Bergen, Boxmeer, Cuijk, Gennep, Grave – Mill, Sint Anthonis en Venray besloten om samen verder te gaan onder de naam Lokaal Netwerk VVD Maasland.

vvd-netwerk-maasland-teampresentatie-logo-maasvallei-netwerk

De leden van deze afdelingen kwamen bijeen in Boxmeer tijdens een oprichtingsvergadering van dit netwerk en hebben hier unaniem mee ingestemd. Daarmee houden dus de betreffende afdelingen in de diverse gemeenten op te bestaan. Voor de bestuurssamenstelling kiest het Lokaal Netwerk VVD Maasland voor één persoon per gemeente. Daarmee wordt bereikt dat alle liberalen uit de hele regio in het bestuur vertegenwoordigd zijn. Lokaal Netwerk VVD Maasland is hiermee het eerste lokale VVD netwerk dat opgericht is in Nederland.

Het zijn van een open en actieve partij begint dichtbij mensen in hun woonplaats. De VVD heeft landelijk gekozen voor een systeem met lokale netwerken die minimaal uit circa 120 leden bestaan. Daarom transformeren de afdelingen tot lokale netwerken. Om de gemeentelijke identiteit te behouden zullen in de voormalige afdelingen werkgroepen worden opgericht die kunnen werken aan de directe verbinding met de VVD-kiezer en het organiseren van discussieavonden, politieke cafés en andere gelegenheden in hun gemeente.

vvd-netwerk-maasland-teampresentatie-maasvallei-netwerk

Van links naar rechts: Frank Hazeu (secretaris), Wouter Bollen (algemeen bestuurslid), Holger Rodoe (voorzitter), Berno Schouten (penningmeester), Robert Mathijssen (vicevoorzitter/portefeuille communicatie en campagne), Björn van de Weem (portefeuille opleiding en talentmanagement), Harry Basten (algemeen bestuurslid), Frans Pekema (vicevoorzitter/portefeuilleopleiding en talentmanagement

Momenteel is er nog geen bestuurslid uit Grave, hier wordt nog naar gezocht.

Neem voor vragen of meer informatie contact op met ondergetekende.

Robert Mathijssenvvd-netwerk-maasland-teampresentatie-logo-maasvallei-netwerk
Vicevoorzitter / portefeuille Communicatie & Campagne

Telefoon : 06-45038242

E-mail :    [email protected]
Website : www.vvdmaasland.nl