Advertentie

Maasvallei Netwerk

Dè zakelijke netwerkorganisatie in de regio!


Jessica Leenders uit Nieuw Bergen introduceert gezond ontbijten in de regio in combinatie met Herbalife

Gepubliceerd op: 22-04-2016

jessica-en-bennie-leenders-herbalife-voedingsdeskundige-sportinstructeur-fluwijnstraat-7-5854-jj-nieuw-bergen-foto3-maasvallei-netwerk (3)NIEUW BERGEN – Zo’n anderhalf jaar geleden hebben wij ons bedrijf vanwege onze gezamenlijke passie voor sport en gezondheid ingeschreven bij de Kamer van Koophandel, zegt de 30-jarige voedingsdeskundige en sportinstructrice Jessica Leenders uit Nieuw Bergen.

Sinds de oprichting van ons bedrijf zijn we Herbalife-distributeur geworden om onze klanten naast sport- en gezondheidsadvies ook de nodige voedingssupplementen te kunnen bieden om hun doelstellingen te realiseren.

jessica-en-bennie-leenders-herbalife-voedingsdeskundige-sportinstructeur-fluwijnstraat-7-5854-jj-nieuw-bergen-foto3-maasvallei-netwerk (2)

Herbalife is namelijk een wereldwijde beursgenoteerde organisatie met een eigen ontwikkeling en distributie van hoogwaardige producten ten behoeve van gewichtsbeheersing, sportvoeding en persoonlijke verzorging. Herbalife is ook zeer geliefd bij beleggers die aandelen in Herbalife hebben, vanwege de constante groei. Herbalife heeft een internationaal netwerk bestaande uit duizenden onafhankelijke distributeurs die zorgen voor miljoenen omzetten.

jessica-en-bennie-leenders-herbalife-voedingsdeskundige-sportinstructeur-fluwijnstraat-7-5854-jj-nieuw-bergen-foto3-maasvallei-netwerk (1)

Wij zetten in op gezond ontbijten, omdat het ontbijt de belangrijkste maaltijd van de dag is. Wij helpen mensen met sporten, bewegen, voeding, gewicht en een gezonde levensstijl. Bennie is naast zijn werk bij de gemeente Gennep ook fitnessinstructeur en zeer betrokken bij de bedrijfsvoering. We hebben aansluiting gezocht bij Maasvallei Netwerk om wat meer bekendheid te geven aan ons bestaan en om onze producten en diensten te kunnen promoten. Daarnaast komen we graag in contact met andere ondernemers uit de regio om kennis en informatie uit te wisselen want je weet maar nooit wat je voor elkaar kunt betekenen. Toch?

Sport- en Voedingscoaches
Jessica en Bennie Leenders
Fluwijnstraat 7
5854 JJ Nieuw Bergen

Telefoon : 0485-801812
Mobiel : 06-24542469

E-mail : [email protected]