Advertentie

Maasvallei Netwerk

Dè zakelijke netwerkorganisatie in de regio!


Staand vergaderen in Business Centre Cuijk voor actieve gesprekken

Gepubliceerd op: 21-04-2016

business-centre-cuijk-staand-vergaderen-maasstraat-8r-5431-EB-CuijkCUIJK – De leukste gesprekken en ideeën ontstaan vaak rond een statafel, want mensen zijn vaak actiever en scherper tijdens het staan dan tijdens zitten. Bovendien willen de mensen na urenlang zitten graag even staan en een wandelingetje maken.

In Business Centre Cuijk hebben we nu permanent een ruimte ingericht waar onze klanten in plaats van zittend ook staand kunnen vergaderen. Natuurlijk zijn er ook krukjes aanwezig, het gaat hier om het actieve idee. Deze ruimte is overigens ook prima geschikt voor ondernemers en bedrijven die een bijeenkomst willen houden, workshops willen geven of bijvoorbeeld een presentatie willen geven.

business-centre-cuijk-staand-vergaderen-maasstraat-8r-5431-EB-Cuijk-foto-2Het Business Centre Cuijk ligt op een toplocatie in het centrum van Cuijk met als buren de Schouwburg en de Maasboulevard. Optimaal bereikbaar met gratis parkeergelegenheid in de buurt.

Alle faciliteiten zoals internet, gratis WiFi, gebruik van een beamer en whiteboard geluid en praktische zaken zijn hier aanwezig. De ruimtes en tafels kunnen voor een vast en laag bedrag per dagdeel worden gehuurd en dat is altijd inclusief koffie, thee en water. Indien gewenst kunnen wij ook zorgen voor overheerlijke lunchpakketten of overige versnaperingen.

Wilt u meer weten over staand vergaderen of wat het Business Centre Cuijk u nog meer te bieden heeft? Neem dan gerust contact op met ons voor een rondleiding en een vrijblijvende kennismaking.

Business Centre Cuijkbusiness-centre-cuijk
Maasstraat 8r
5431 EB Cuijk

Telefoon : 024-2100230

E-mail :    [email protected]
Website : www.businesscentrecuijk.nl