Advertentie

Maasvallei Netwerk

Dè zakelijke netwerkorganisatie in de regio!


Mediadirecteur Ron Baumler netwerkt betrokken mee op de Maasvallei Netwerkbeurs Cuijk 2016

Gepubliceerd op: 19-04-2016

ron-baumler-grafisch-huis-boxmeer-nijmegen-promilet-businessbeurs-mediaplein-klein-marienburg-14-20-6511-pl-nijmegenBOXMEER – De Maasvallei Netwerk Beurs Cuijk 2016 wil ik als mediaondernemer natuurlijk niet missen, want deze beurs staat in het teken van naamsbekendheid, promotie, samenwerkingen en regionale betrokkenheid, zegt mediadirecteur Ron Bäumler, die meerdere mediabedrijven in de regio onder zijn hoedde heeft.Ik ben al jaren directeur van Van Huis van Mameren aan de Klein Mariënburg 14-20 in Nijmegen, zegt de heer Bäumler. Om met de tijd mee te gaan hebben we een aantal jaren geleden de online drukwerkshop Qprint4U in het leven geroepen waar ondernemers tegen scherpe tarieven hun eigen drukwerk kunnen samenstellen en bestellen. Als mensen er online niet uitkomen, dan staan we met een team klaar voor telefonische of persoonlijke ondersteuning.

ron-baumler-grafisch-huis-nijmegen-maasvallei-netwerk

Begin vorig jaar zijn we begonnen met het concept Grafisch Huis Nijmegen en Grafisch Huis Boxmeer om voor de omgeving duidelijk te maken dat we van alle markten thuis zijn op grafisch gebied. Eind vorig jaar hebben we onze buurman, textieldrukkerij Promolet in Nijmegen overgenomen om echt een totaalpakket te kunnen leveren.

ron-baumler-grafisch-huis-van-mameren-boxmeer-nijmegen-teamfoto-ondernemers-vakdagen-2015-maasvallei-netwerk

Voor mijn werk ben ik bij tal van regionale netwerkclubs aangesloten en ben actief betrokken bij regionale activiteiten. Maasvallei.Net biedt ons een breed platform om ons bedrijfsnieuws onder de aandacht te brengen.

Op de Maasvallei Netwerkbeurs Cuijk 2016 staan ook klanten van ons en ik kijk er absoluut naar uit om de andere deelnemers te ontmoeten die ik nog niet ken en over wie ik al wel op Maasvallei.Net gelezen heb.

Grafisch Huis Boxmeer: alles onder één dak geregeld.

Mediaplein
Spoorstraat 55H
5831CJ Boxmeerlogo-grafisch-huis-van-mameren-boxmeer-nijmegen-maasvallei-netwerk

Telefoon : 0485-346 862

E-mail :    [email protected]
Website : www.grafisch-huis.nl