Advertentie

Maasvallei Netwerk

Dè zakelijke netwerkorganisatie in de regio!


Hein Geenen van Nylson Marketing en Reclame uit Mook aan het woord over maatschappelijk verantwoord ondernemen

Gepubliceerd op: 16-04-2016

nylson-marketing-en-reclamebureau-hein-geenen-persberichtfoto1-rijksweg-65-6585-aa-mook-nijmegen-maasvallei-netwerkMOOK – We hebben een jarenlang trackrecord op het gebied van creatieve marketing, zo vertelt Hein Geenen van Nylson Marketing en Reclmae uit Mook. Naast uitgebreide marketing en MVO-adviezen houden wij ons al vele jaren bezig met het ontwerpen en uitvoeren van huisstijlen, brochures, websites, 3D-presentaties, direct mail-campagnes, advertentiecampagnes, folders, leaflets, verkoopacties, en uiteraard alles op het gebied van social media.

Een totaalpartner in strategische en visuele communicatie dus, en dit alles uiteraard op zo duurzaam mogelijke wijze. Dus wij bieden u veel expertise bij u in de buurt.

Daarnaast zijn we op dit moment bezig met het inventariseren van de behoefte aan ondersteuning in de directe omgeving van onze vestiging in Mook op het gebied van MVO en communicatie.

nylson-marketing-en-reclamebureau-hein-geenen-persberichtfoto2-rijksweg-65-6585-aa-mook-nijmegen-maasvallei-netwerk

Wij bieden ondersteuning in het ontwikkelen van volledige MVO-strategieën of onderdelen daarvan, maar ook in de interne en externe communicatie hieromtrent. Denk hierbij aan het ontwikkelen van een eerste MVO-manifest, waarmee u uw goede bedoelingen kenbaar kunt maken. Dit doen we aan de hand van een MVO-scan, die we kosteloos aanbieden en waarin we samen met u de belangrijkste elementen van MVO doorlopen. Ook het samen ontwikkelen van een compleet MVO-beleid op basis van ISO 26000 en communicatieplan voor uw organisatie is mogelijk. Door het gebruik van ISO 26000 maakt u zich meteen op voor een eventuele certificering, bijvoorbeeld in de vorm van de MVO-Prestatieladder. In onze optiek is er geen mooier marketingmiddel dan een goede MVO-strategie. Wij werken op het gebied van MVO hetzelfde als in onze marketingadviezen: scherp, creatief en altijd compleet op maat. Bij ons bent u altijd verzekerd van korte lijnen en een persoonlijke aanpak.

Wist u dat:

  • 68% van de Nederlandse bedrijven activiteiten onderneemt op het gebied van MVO, maar slechts 17% dit doet vanuit een MVO-beleid? (Bron: MVO Monitor 2015)
  • Er zowel directe als indirecte verbanden zijn tussen MVO en een beter bedrijfsresultaat? Neem bijvoorbeeld de besparingen (en dus directe verdiensten) die een beter afgestemd energiebeleid u op kunnen leveren. Het installeren van LED-verlichting levert een directe besparing op uw stroomkosten op van minimaal 60% en is dus wel een heel snelle return-on-investment.
  • U met onze MVO-scan kan zien hoe u ervoor staat op dit gebied?

Als partner van MVO Nederland bent u ervan verzekerd dat wij continu op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen.

nylson-marketing-en-reclamebureau-hein-geenen-persberichtfoto3-rijksweg-65-6585-aa-mook-nijmegen-maasvallei-netwerk

Voor meer informatie kijkt u op www.nylson.nl of belt u voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek: 024-3730550 Uw contactpersoon is Niels Geenen.

Nylson Marketing en Reclamenylson-marketing-en-reclamebureau-hein-geenen-bedrijfslogo-rijksweg-65-6585-aa-mook-nijmegen-maasvallei-netwerk
De heer Hein Geenen
Rijksweg 65
6585 AA Mook

Telefoon : 024-3730550

E-mail :    [email protected]
Website : www.nylson.nl