Advertentie

Maasvallei Netwerk

Dè zakelijke netwerkorganisatie in de regio!


Klusjesman Feike Muijsers uit Uden frist met zijn team Cafetaria Marktzicht op in 24 uur

Gepubliceerd op: 14-04-2016

de-klusjesman-punt-nl-feike-muijsers-cafetaria-marktzicht-uden-huisstijl-makelaar-mrtn-sign-foto1-maasvallei-netwerkUDEN – Een goedlopende cafetaria wil natuurlijk zo kort mogelijk de deuren sluiten wanneer het interieur een facelift krijgt. De-Klusjes-Man in Uden durfde deze uitdaging wel aan. Om het extra snel te kunnen uitvoeren werkte Feike Muijsers samen met Jeroen Philipse van Huisstijl Makelaar in Rijkevoort. Zij restyleden samen het volledige interieur van Cafetaria Marktzicht in Uden in slechts 24 uur tijd .

De-Klusjes-Man.nl Feike Muijsers was benaderd om de balie te vernieuwen. Met behulp van fineer gaf hij de balie een compleet nieuwe look.

Jeroen Philipse en Maarten van Uittert staken het interieur in een nieuw jasje met de speciale houtnerf-interieurfolie. Deuren, lambrisering, kozijnen en zelfs tafels werden ingepakt met folie, waardoor de complete cafetaria een andere aanblik kreeg.

de-klusjesman-punt-nl-feike-muijsers-alardstraat-67-5402-za-uden-cafetaria-marktzicht-uden-huisstijl-makelaar-voor-en-na-maasvallei-netwerk (2)
vóór de restyling
de-klusjesman-punt-nl-feike-muijsers-alardstraat-67-5402-za-uden-cafetaria-marktzicht-uden-huisstijl-makelaar-voor-en-na-maasvallei-netwerk (3)
na de restyling van de tafels en de balie

Jeroen vertelt: interieurfolie is krasbestendig, hygiënisch, snel, kostenbesparend en in vele mooie patronen en designs verkrijgbaar. Restylen is ook nog eens aan zienlijk goedkoper en stofvrij dus heel efficiënt.

de-klusjesman-punt-nl-feike-muijsers-cafetaria-marktzicht-uden-huisstijl-makelaar-mrtn-sign-foto2-maasvallei-netwerk.
De samenwerkende partijen aan het werk

Wilt u ook graag in zeer korte tijd een complete facelift voor uw bedrijfspand, kantoor, winkel of horecagelegenheid? Neem dan contact met ons op!

de-klusjes-man-logo-feike-muijsers-alardstraat-67-5402-za-uden-maasvallei-netwerkDe-Klusjes-Man.nl
Feike Muijsers
Alardstraat 67
5402 ZA UDEN

Telefoon : 06-25258347

E-mail :    [email protected]
Website : www.de-klusjes-man.nl