Advertentie

Maasvallei Netwerk

Dè zakelijke netwerkorganisatie in de regio!


Gijs van Gemert breidt uit

Gepubliceerd op: 13-04-2016

sierbestrating-cuijk-gijs-van-gemert-de-groot-handel-de-hork18-5431-sn-industrieterrein-cuijk(1)CUIJK – Gijs van Gemert – Sinds deze maand hebben wij ons assortiment uitgebreid met bestratingsmaterialen voor tuin, terras, terrein en openbare ruimtes. Fabrikant REDSUN kreeg zoveel aanvragen uit deze regio, dat ze op zoek zijn gegaan naar een dealer. Omdat we zelf ook al veel aanvragen kregen voor deze buitenzaken zijn we de samenwerking aangegaan en is het assortiment professioneel bij ons op het terrein te bewonderen.

Om ons assortiment ook online te kunnen promoten zijn we per direct op zoek naar een stagiair(e) die onze social mediapagina’s kan bijhouden, de webshop kan onderhouden en online marketingactiviteiten kan ontwikkelen.

sierbestrating-cuijk-gijs-van-gemert-de-groot-handel-de-hork18-5431-sn-industrieterrein-cuijk (2)

Wij nemen zelf geen uitvoerende projecten aan, want dat laten we over aan de vakman. Maar, omdat wij leveren aan zowel particulieren, bedrijven en de vakman, komen wij wel graag in contact met hoveniersbedrijven en grondverzetondernemers die in opdracht van onze klanten de bestrating kunnen leggen.

sierbestrating-cuijk-gijs-van-gemert-de-groot-handel-de-hork18-5431-sn-industrieterrein-cuijk (3)

We leveren natuursteen, beton, keramiek, split, grind, opsluitbanden en letterlijk alle soorten tegels en klinkers waar u uit kunt kiezen voor uw droombeleving. En nog betaalbaar ook, want vanaf 12 euro de vierkante meter, heeft u al een mooi terras. Bezoek onze nieuwe website www.sierbestratingcuijk.nl voor meer informatie of bezoek onze showtuin. De koffie staat klaar en u bent van harte welkom om ons assortiment te komen bewonderen.

“Wees wijs en koop uw tegels voor de laagste prijs bij Gijs.”

De GROOT-handel.comde-groot-handel-com-logo-maasvallei-netwerk
Gijs van Gemert
De Hork 18
5431 NS Cuijk
Telefoon : 0485-794526
mobiel 1 : 06-42443385
mobiel 2 : 06-57323906

E-mail :    [email protected]
Website : www.degroot-handel.com

Word ook nieuwspartner bij de Maasvallei Bedrijven.