Advertentie

Maasvallei Netwerk

Dè zakelijke netwerkorganisatie in de regio!


Rene Leenders uit Milsbeek vestigt zijn grondverzetbedrijf in Oeffelt

Gepubliceerd op: 12-04-2016

rene-leenders-grondverzet-grondwerken-bestratingen-t-looi-1c-5441-xb-oeffelt-foto1-maasvallei-netwerkOEFFELT – René Leenders, van het gelijknamige bedrijf R. Leenders Grondwerken en Bestratingen, is samen met zijn vriendin Marij Litjens momenteel druk aan het verbouwen aan hun nieuwe huis en bedrijfsruimte aan ‘t Looi 1c in Oeffelt.

Ik ben in 2013 met het bedrijf begonnen in Milsbeek, zegt de 25 jarige René Leenders. Als kind speelde ik al met graafmachines in de zandbak. Mijn vader is een gedreven kraanmachinist van beroep, dus de civiele techniek zit in mijn bloed. Hierdoor zet ik mij elke dag weer met hart en ziel in voor de grondverzet werkzaamheden. De werkzaamheden zijn heel veelzijdig en dan moet u denken aan alles soorten grondwerken, regenwateropslag, regenwaterafvoer, riolering en straatwerken. Ik werk voor particulieren, organisaties, instellingen en bedrijven.

rene-leenders-grondverzet-grondwerken-bestratingen-t-looi-1c-5441-xb-oeffelt-foto2-maasvallei-netwerk

We zijn deze maand in Oeffelt gaan wonen en we zijn ook nog druk aan het verbouwen zegt Marij Litjens. Ik ben 26 jaar oud en ik werk in het ziekenhuis van Boxmeer als verpleegkundige. Naast mijn werk ga ik René meehelpen met de administratie, de website, Facebook en andere voorkomende werkzaamheden. We hebben toch wel een poosje gezocht naar een geschikte locatie voor ons om lekker te wonen en professioneel te kunnen ondernemen. Oeffelt ligt heel centraal, want het is dicht bij mijn werk en René is vanwege de logistieke ligging snel op locatie met zijn materieel.

rene-leenders-grondverzet-grondwerken-bestratingen-t-looi-1c-5441-xb-oeffelt-kraan-maasvallei-netwerk

In onze nieuwe loods van zo’n 260 vierkante meter kunnen we ons lichte materieel prima kwijt, voegt René toe. Nu we gesetteld zijn in Oeffelt vond ik het ook tijd om aansluiting te zoeken bij Maasvallei Netwerk, want ik volg de berichten en nieuwsbrieven van deze organisatie al een poosje met belangstelling. We werken voornamelijk in de regio en dan is het leuk om via Maasvallei interessante projecten te delen. Daarbij vind ik het belangrijk dat mensen een duidelijk beeld hebben van ons bedrijf en ons makkelijk kunnen vinden.

 

R. Leenders Grondwerken en Bestratingenrene-leenders-grondverzet-grondwerken-bestratingen-t-looi-1c-5441-xb-oeffelt-bedrijfs-logo-maasvallei-netwerk
‘t Looi 1C
5441 XB Oeffelt

Telefoon : 06-12438241

E-mail :    [email protected]
Website : www.rleenders-grondwerken.nl