Advertentie

Maasvallei Netwerk

Dè zakelijke netwerkorganisatie in de regio!


Bas Artz van Kiba uit Afferden aan het woord over ondernemen in de agrarische sector

Gepubliceerd op: 12-04-2016

kiba-bas-artz-silo-s-vijzels-straatakkerweg-22-5851-dg-afferden-foto1-maasvallei-netwerkAFFERDEN – Kiba levert keukengerei, sanitair en installaties voor de agrarische sector zegt directeur Bas Artz van Kiba uit Afferden. Wij importeren van dealers uit het buitenland en kunnen turn key (compleet opgeleverd en geïnstalleerd) de benodigde materialen leveren.

En dan moet u denken aan silo’s, graanreinigers, vijzels, maal- en mengsystemen, kalf-iglo’s, turfstrooisel, warmtewisselaars, mestsilo’s en waterzuiveringstanks, telescoopbeluchting, ventilatoren en aanverwante producten die de agrariërs nodig hebben voor het reilen en zeilen van hun bedrijfsvoering.

kiba-bas-artz-silo-s-vijzels-straatakkerweg-22-5851-dg-afferden-foto2-maasvallei-netwerk

Zo’n twee jaar geleden ben ik begonnen met Kiba want ik heb al jaren ervaring als verkoopdirecteur van vee- en mengvoermachines, waaronder ook silo’s. Het probleem van silo’s in mijn business, is dat silo’s jarenlang meegaan. Soms zelfs wel 40 jaar. De kwaliteit is goed, maar nieuwe silo’s worden alleen besteld als agrarische bedrijven gaan uitbreiden en er goedgekeurde investeringsplannen op tafel liggen. Silo’s zijn beslist geen voordelige producten, die je als handelsonderneming op voorraad hebt liggen, om uit voorraad te kunnen leveren.

kiba-bas-artz-silo-s-vijzels-straatakkerweg-22-5851-dg-afferden-foto5-maasvallei-netwerk

Door de jaren heen ben ik mij ook gaan specialiseren op aanverwante producten en diensten in de agrarische sector. Het is zo specifiek dat klanten die ik bijvoorbeeld twintig jaar niet heb gesproken, mij toch bellen en weten te vinden voor het één of het ander. In die zin ben ik ook meer een agrarisch adviseur, manager en planner geworden.

kiba-bas-artz-silo-s-vijzels-straatakkerweg-22-5851-dg-afferden-foto4-maasvallei-netwerk

Via-via hoorde ik van het het Maasvallei Netwerk en heb besloten om mee te doen aan de Netwerkbeurs in Cuijk waar ik samen met twee leverancier naar toe ga om eens nader kennis te kunnen maken met de andere deelnemende ondernemers in de regio. En ik ben lid geworden van Maasvallei Netwerk om meer naamsbekendheid te krijgen en wat meer promotie te kunnen doen voor onze producten en diensten. In het kader van halen en brengen, stel ik graag mijn kennis en ervaring beschikbaar want ik weet heel veel van zaken doen over de grens en heb een uitgebreid agrarisch netwerk, waar ik andere ondernemers wellicht mee van dienst kan zijn.

Kiba Holding BV
De heer Bas Artz
Straatakkerweg 22
5851 DG Afferden

Telefoon : 06-57909195

E-mail :    [email protected]
Website : www.kiba-holding.nl