Advertentie

Maasvallei Netwerk

Dè zakelijke netwerkorganisatie in de regio!


Ondernemersechtpaar Gaby en William Meeussen uit Plasmolen verhuurt ook bedrijfswoningen

Gepubliceerd op: 11-04-2016

vakantie-bij-meeussen-gaby-william-meeussen-riethorsterweg-17-6586-ac-mook-bedrijfswoning-foto1-maasvallei-netwerkPLASMOLEN – Aan de Riethorsterweg nummer 17 in Plasmolen, tegenover de Mookerheide ligt het gezellige vakantiepark “Vakantie bij Meeussen” van het ondernemersechtpaar Gaby en William Meeussen.

Doorgaans worden onze bungalows gehuurd door vakantiegangers in het hoogseizoen en ook tijdelijk voor mensen die bijvoorbeeld net hun huis hebben verkocht en wachten op de sleutel van hun nieuwe huis. Hier in de directe omgevingen hebben wij prachtige natuurgebieden en daarnaast ook veel bedrijvigheid en industrie. Hierdoor worden onze bungalows ook vaak gehuurd door multinationals die hun personeel uit het buitenland tijdelijk huisvesten. Soms gaat het hele gezin mee en dan is het natuurlijk fijn dat er van alles in de omgeving te doen is voor de gezinsleden.

vakantie-bij-meeussen-gaby-william-meeussen-riethorsterweg-17-6586-ac-mook-bedrijfswoning-foto2-maasvallei-netwerk

William houdt zich hoofdzakelijk bezig met het buitengebeuren, de tuin en het onderhoud. Gaby zorgt voor de marketing, promotie, ontvangst van de gasten en de backoffice.

vakantie-bij-meeussen-gaby-william-meeussen-riethorsterweg-17-6586-ac-mook-bedrijfswoning-foto4-maasvallei-netwerk

Ter ondersteuning van de regionale samenwerkingen op het gebied van recreatie en toerisme bekleedt William ook diverse bestuursfuncties bij toerisme en recreatieplatforms. We zijn ook lid geworden van Maasvallei Netwerk om kennis en informatie uit te wisselen met andere ondernemers in de regio om meer samenwerkingsverbanden te stimuleren en aan te gaan. In die zin staan wij ook altijd open voor nieuwe ideeën en initiatieven, want samen sta je sterker en kun je zoveel meer.

Als u vragen heeft over onze activiteiten horen wij het graag.

Vakantie bij Meeussenvakantie-bij-meeussen-gaby-william-meeussen-riethorsterweg-17-6586-ac-mook-bedrijfs-logo-maasvallei-netwerk
Gaby en William Meeussen
Riethorsterweg 17
6568 AC Plasmolen

Telefoon : 024-6963330

E-mail :    [email protected]
Website : www.vakantiebijmeeussen.nl