Advertentie

Maasvallei Netwerk

Dè zakelijke netwerkorganisatie in de regio!


Succesvolle tentoonstelling “Struikelstenen” door Krieet Graphic Design uit Oss

Gepubliceerd op: 15-04-2014

logo-krieet-webdesign-oss-maasvallei-netwerkWellicht denkt u nu: Struikelstenen…wat zijn dat? Wel nu: Met het project Struikelstenen wordt aandacht gevraagd voor Joodse slachtoffers die in de Tweede Wereldoorlog zijn gedeporteerd en vermoord.

Het zijn kleine betonnen keitjes met een messing bovenplaat, waarin naam, geboortedatum, datum van deportatie en de datum en plaats waar het slachtoffer is vermoord is gegraveerd, en worden geplaatst in de straten waar men destijds woonachtig was maar door de Duitsers werden gedeporteerd. De struikelstenen maken deel uit van een internationaal project Stolpersteine.

Voor dit beladen project werd Krieet Graphic Design uit Oss benaderd voor het vormgeven en presenteren van een tentoonstelling welke plaats vind in de hal van het Osse gemeentehuis. De tentoonstelling visualiseert en verteld een aantal zeer aangrijpende verhalen afgewisseld met ondernomen acties door inwoners, bedrijven, verenigingen, instellingen en andere ondernemende mensen welke, middels ludieke acties en sponsoring, de financiële middelen voor deze struikelstenen mogelijk wisten te maken. Maar liefst 8 panelen van bijna 2,5 meter breed en 2 meter hoog creëerde Krieet aangevuld met diverse attributen en een aantal emotioneel zeer waardevolle pronkstukken uit die tijd.

foto-persbericht-krieet-oss-edward-maasvallei-netwerk

De officiële openingsweek voor dit mooie project is vorige week afgesloten en de tentoonstelling door vele inmiddels als zeer positief ontvangen. Dat bleek wel uit de toespraak van de Burgemeester van Oss en de enorme bos bloemen die aan Krieet’s eigenaar en vormgever Edward van de Haterd werd overhandigd. De tentoonstelling is nog tot 4 Mei (dodenherdenking) in de hal van het gemeentehuis Oss te bezichtigen en is geheel gratis toegankelijk dus mocht u in de buurt zijn… komt dat zien!

Wenst u zelf een strakke vormgeving voor bijvoorbeeld uw tentoonstelling, expositie, bedrijfscampagne of presentatie? Aarzel niet en neem geheel vrijblijvend eens contact met ons op. Onder het genot van een kopje koffie of  thee kunt u dan uw wensen kenbaar maken en laten wij meteen weten wat we voor u betekenen kunnen, ook voor uw huisstijl, website, brochure, poster en/of prezi bent u bij ons aan het juiste adres want: Krieet creëert het!

Krieet Graphic Design
Edward van de Haterd
Merinohof 42
5345 ZK OSS

Telefoon: 06-14593390

Website : www.krieet.nl
E-mail : [email protected]