Advertentie

Maasvallei Netwerk

Dè zakelijke netwerkorganisatie in de regio!


Geslaagde Demodag duurzame elektrische energie in Oploo!

Gepubliceerd op: 15-04-2014

demodag-duurzame-elektrische-energie-oplooAfgelopen zondag 13 April heeft de demodag voor duurzame elektrische energie plaatsgevonden in Oploo bij Marc Ermens Fietsen. Tijdens deze dag hebben demonstraties plaatsgevonden van robotgrasmaaiers, konden allerlei soorten elektrische fietsen getest worden, kon u de werking van zonnepanelen bekijken en werden diverse laadoplossingen voor het opladen van elektrische auto’s vertoond.

Tijdens de demodag van elektrische energie werden onder andere een elektrische auto, een elektrische zitmaaier, tuintractor en kruiwagen, zonnepanelen en allerlei elektrische fietsen vertoond.  De gehele dag kwamen geleidelijk aan vele bezoekers op het initiatief van Sunprofs Zonnepanelen, Kocken Robotmaaiers, J&K EV Solutions en Marc Ermens fietsen af. Zij werden getrakteerd op de vele duurzame elektrische mogelijkheden en gratis koffie, thee, ranja en ovenvers gebakken appelflappen.

demodag-duurzame-elektrische-energie-oploo

J&K EV Solutions, onderdeel van J&K Automatisering, kijkt met een tevreden gevoel terug op dit gezamenlijk initiatief van de vier ondernemers. Tijdens deze bij tijd en wijle zonnige demodag kwamen veel bezoekers een kijkje nemen naar de verschillende mogelijkheden om elektrische auto’s op te laden en maakten zij een praatje met de EV Specialisten voor verdere toelichting over het opladen en rijden van elektrische en hybride plug-in auto’s. Ook kwamen een aantal bestuurders van elektrische auto’s  langs om deze interessante demodag te bezoeken. Al met al een geslaagde dag voor zowel J&K EV Solutions als de overige ondernemers met een goede opkomst en vele leuke en interessante gesprekken.

Kocken Speciale Groentechniek
Stevensstraat 60
5843 AC WESTERBEEK
Telefoon: 06-53 65 24 06
E-mail : [email protected]
Website : www.kockengroentechniek.nl

Marc Ermens Fietsen
Vloetweg 4A
5841 AT OPLOO
Telefoon : 0485-381330
E-mail : [email protected]
Website : www.marcermensfietsen.nl

Sunprofs Zonnepanelen
Deurneseweg 2
5841 CJ OPLOO
Telefoon: 0485-212396
E-mail : [email protected]
Websie : www.sunprofs.nl

J&K EV Solutions
Van Steenhuijsstraat 35
5841 AG OPLOO
Telefoon : 0485-387330
E-mail : [email protected]
Website : www.jk-evsolutions.nl