Advertentie

Heropening Kersten Assurantien Oeffelt en 25 jarig jubileum

Gepubliceerd op: 11-04-2014

kersten-assurantien-oeffelt-odiliapeel-maasvallei-netwerk-jpgKersten Assurantiën uit Oeffelt en Odiliapeel bestaan 25 jaar! Het bedrijf is sinds 1989 actief in de financiële dienstverlening.


Naast alle mogelijke schade- en levensverzekeringen, pensioenen en hypotheken, kunnen zij u ook de bancaire producten van RegioBank aanbieden. Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij Kersten Assurantiën terecht.

Door de kennis en ervaring die zij de afgelopen 25 jaar hebben opgebouwd, kunnen zij u een deskundig en compleet advies geven, afgestemd op uw situatie. Een persoonlijke benadering staat daarbij centraal.

Het bedrijf heeft een team van vast achte krachten, het is hun taak om de klanten optimaal te begeleiden en ontzorgen als het gaat om hypotheken, verzekeringen en bankzaken. Bovendien denken en handelen zij als onafhankelijk intermediair altijd in het voordeel van hun klanten.

Verbouwing Kersten Assurantiën
Wie regelmatig in Oeffelt komt, kan het niet zijn ontgaan: Kersten Assurantien heeft een ingrijpende verbouwing achter de rug. In amper zeven maanden tijd onderging het bedrijfspand een complete metamorfose. Het resultaat is een prachtig nieuw gebouw met een frisse uitstraling, ruime werkplekken en diverse spreekkamers.

Kersten Assurantiën Oeffelt

De voordelen van Kersten Assurantiën
Gemak: 
Wat is gemakkelijker dan één adviseur, één aanspreekpunt waarmee u alle verzekerings- en hypotheekzaken prettig en gedegen kunt regelen?

Onafhankelijkheid:
 Het bedrijf is niet gebonden aan één maatschappij en geven u dus een objectief advies.

Deskundigheid: U profiteert van de jarenlange kennis en ervaring die zij beschikken.

Service: Het bedrijf staat voor een goede service, met als uitgangspunt een actief beheer van uw complete financiële pakket (verzekering, hypotheken en bankzaken).

Snelle schade-afhandeling: Een snelle en efficiënte schade-afhandeling heeft een hoge prioriteit voor het bedrijf.

Persoonlijk advies: Kersten Assurantiën staat altijd voor u klaar. Daarbij kunt u rekenen op een compleet advies geheel gericht op uw persoonlijke situatie.

Wanneer u vragen heeft, of informatie wenst, kunt u altijd contact opnemen met Kersten Assurantiën om een vrijblijvende afspraak te maken. Uiteraard kunt u ook altijd op het kantoor langskomen. 

Kantoor Oeffelt
Lietingsestraat 1
5441 AR Oeffelt

Telefoon : 0485-361738
Fax : 0485-362824

E-mail : [email protected]
Website : www.kerstenassurantien.nl

Kantoor Odiliapeel
Pionier 5
5409 BE Odiliapeel

Telefoon : 0413-335388
Fax : 0413-335398