Advertentie

Maasvallei Netwerk

Dè zakelijke netwerkorganisatie in de regio!


Bij Deskbookers uit Nijmegen kunt u Landelijk Flexwerken, Ontmoeten en Vergaderen vanuit één Account

Gepubliceerd op: 07-04-2014

deskbookers-nijmegen-vergaderen-ontmoeten-flexwerken-maasvallei-netwerkBij Deskbookers Nijmegen wordt hard gewerkt om flexwerken gemakkelijk te maken. Eenvoudig en op flexibele basis een werkplek, vergaderruimte, coachruimte of spreekkamer boeken bij meer dan 400 locaties in Nederland.

“Bij Deskbookers betaalt u geen abonnementskosten en zit u ook niet vast aan langlopende contracten. Wij bieden de meeste flexibiliteit en rekenen de scherpste prijs.”

Deskbookers bespaart u op huisvesting- en mobiliteitskosten
Deskbookers helpt uw organisatie vanuit één applicatie optimaal gebruik maken van werkruimtes bij zowel eigen als externe flexkantoren. Onderzoek bij onze klanten toont aan dat Deskbookers u 20-50% kan besparen op uw huisvestingskosten en 10-30% op uw mobiliteitskosten.

Deskbookers laat uw medewerkers optimaal presteren
Deskbookers laat uw medewerkers optimaal presteren doordat zij hun werkruimte en locatie kunnen aanpassen aan hun activiteiten en omgeving. Deze nieuwe manier van werken heeft aantoonbaar positieve effecten op de work-life balance, betrokkenheid en ontplooiing van bestaande medewerkers en het aannemen van nieuwe medewerkers.

deskbookers-nijmegen-cuijk-boxmeer-maasvallei-netwerk
Foto © Michel Hovenkamp

Deskbookers verhoogt de flexibiliteit van uw organisatie
Deskbookers biedt uw organisatie flexibele huisvesting op maat waarmee uw organisatie direct in kan inspelen op veranderingen rondom uw organisatie of de conjunctuur.

Over Deskbookers
Daar waar de mogelijkheden tot plaats- en tijdonafhankelijk werken steeds verder toenemen, groeit ook de behoefte aan een platform dat dit op een juiste manier faciliteert. Een platform dat werkenden in staat stelt om eenvoudig en direct online werkplekken te reserveren, en waarbij alleen betaald wordt voor de uren dat je ook daadwerkelijk van de werkruimte gebruikt maakt.

Groei en capaciteit
Deskbookers is uitgegroeid tot het grootste landelijke netwerk van flexwerkplekken, spreek- en vergaderruimtes, en kantoorunits. Bij ons staan flexibiliteit en toegankelijkheid hoog in het vaandel. Van eenpitter tot multinationals, wij streven ernaar dat alle organisaties in Nederland op flexibele basis gebruik kunnen maken van werkruimtes. Bij ons dan ook geen langlopende contracten, maar juist eenvoudige instap: registreer gratis een account bij Deskbookers, en je krijgt direct toegang tot duizenden werkplekken in Nederland die je voor iedere tijdseenheid kunt reserveren. Werkruimte reserveren naar behoefte, noemen wij dat.

Kwaliteit en vrijheid
Bij Deskbookers hechten we veel waarde aan gebruikersgemak, transparantie en een persoonlijke benadering. Voel je daarom vrij om contact met ons op te nemen. Of je nu een vraag hebt over wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen, of als je tips hebt om Deskbookers te verbeteren, wij kijken er naar uit om met jullie te spreken. Lees ook onze blog, waarop we onze ervaringen met Deskbookers delen en waarop we onze toekomstplannen uiteenzetten.

Gegevens Deskbookers

Stationsplein 13-22
6512AB Nijmegen

Telefoon : 024 – 3020016

E-mail : [email protected]
Website : www.deskbookers.com