Advertentie

Maasvallei Netwerk

Dè zakelijke netwerkorganisatie in de regio!


Top Beveiliging BV uit Mill en Sint Hubert heeft een nieuwe commercieel medewerker

Gepubliceerd op: 02-04-2014

logo_top beveiliging-mill-en-sint-hubert-maasvallei-netwerkIn de maand maart heeft Top Beveiliging BV een nieuw commercieel manager aangenomen, Ernesto Vanblarcum RSE. 

Ernesto Vanblarcum heeft een zeer uitgebreide kennis van beveiliging en zal dan ook zeer competent zijn om ons bedrijf groter te laten groeien.

top-beveiliging-mill-en-sint-hubert-ernesto-vanblarcum-maasvallei-netwerk
Ernesto was ook druk aan het netwerken op de Maasvallei Netwerk Business Beurs Boxmeer.

 

“Het  Register Security Expert (RSE), is 1 januari 1996 ingesteld door SERN.

RSE is een bij het Benelux-Bureau voor de Intellectuele Eigendom gedeponeerd collectief merk.

Registratie als RSE staat open voor degene die aantoont te beschikken over adequate opleiding, ervaring, deskundigheid en vakkundigheid op het gebied van beveiliging en derhalve in staat moeten zijn om op passende wijze adviezen te kunnen te geven over te treffen beveiligingsmaatregelen en/of aan dergelijke adviezen uitvoering te kunnen geven en/of  leiding te kunnen geven op het gebied van beveiliging. De geregistreerde is gerechtigd het keurmerk RSE te gebruiken.

Voor wat betreft de opleidingen houdt dit in dat de kandidaat RSE met goed gevolg een opleiding op post hbo niveau moet hebben voltooid op het gebied van security management (zoals de post hbo cursus DHM Security Management, de opleiding Certified Protection Professional (CPP) of Master of Science in the Study of Security Management (Univ. van Leicester)). Daarnaast dient de kandidaat aan de overige voorwaarden vermeld in het Reglement Register Security Expert (RRSE) te voldoen, uitsluitend aan het gestelde in het reglement kunnen rechten worden ontleend.

Degene die aan de voorwaarden voor registratie als MSec voldoet en reeds als Register Security Expert (RSE) is ingeschreven kan voorlopig zonder kosten het recht op het gebruik van het keurmerk RSE converteren in een recht op het gebruik van het keurmerk MSec. Bij registratie als MSec vervalt het eventuele recht op gebruik van het keurmerk RSE.”

Heeft u interesse in welke vorm van beveiliging dan ook, neem dan contact op met Ernesto Vanblarcum op telefoonnummer 06-83574714.

Top Beveiliging BV
Schoolstraat 33
5451 AS MILL

Telefoon : 0485 – 38 05 05
Fax : 0842 – 27 81 04

E-mail : [email protected]
Website : www.top-beveiliging.nl