Advertentie

Maasvallei Netwerk

Dè zakelijke netwerkorganisatie in de regio!


Handelsonderneming Hahebo uit beugen werkt zichtbaar aan meer naamsbekendheid

Gepubliceerd op: 02-04-2014

HandelsondernemingBeugen – Handelsonderneming Hahebo beschikt o.a. over een BMW en een Amerikaanse schoolbus die ingezet worden voor promotionele activiteiten om zichtbaar te zijn en om meer naamsbekendheid te genereren.

Hahebo is een grote speler in Nederland met het op- en verkopen van inventarissen, overtollige voorraden, faillissements- en partijgoederen en horeca-inventaris. Zowel het inkopen als het verhandelen van de goederen vindt steeds internationaler plaats. Regionaal staat Hahebo bekend als verkoper van kantoormeubilair en magazijninrichtingen, zowel nieuw als gebruikt.

Anno 2013 telt Hahebo ruim 80 werknemers en is er een onderverdeling in afdelingen: Management, Marketing & Communicatie, Inkoop, Logistiek en Verkoop. Door in te spelen op veranderingen in de markt en de verschillende disciplines te blijven ontwikkelen, is Hahebo niet afhankelijk van één ding waar het bedrijf goed in is. Daardoor is en blijft Hahebo een stabiel bedrijf dat tegen een stootje kan. Hahebo kan alles aan en dóet ook alles. Of het nou gaat om het inrichten van een klein kantoor of een bedrijf met 700 werkplekken; de in- en verkoop van 10 pallets partijgoederen of 1.000 pallets handel; een faillissement van een klein kantoor of een grote fabriek. Hahebo koopt alles voor eigen rekening en risico en heeft een uitstekend netwerk om goederen nationaal en internationaal te verkopen.

Diensten Hahebo

  • Opkopen faillissementen, inboedel, inventaris, voorraden en restanten
  • Advisering, verkoop, bezorging en montage van nieuwe- en gebruikte kantoor- en magazijninrichting. Tevens projectinrichting.
  • Verkoop van partijgoederen aan bedrijven, handelaren, marktkoopmannen en wederverkopers.
  • Verkoop van horeca-inrichting en horeca-inventaris.
  • Verkoop van machines, gereedschappen en bouwmaterialen.
  • Verkoop van auto’s, bedrijfswagens, transport- en vervoersmiddelen.
  • Organiseren en uitvoeren van een openbare verkoop op locatie.

Handelsonderneming

Handelsonderneming

Handelsonderneming Hahebo 
Transportcentrum 8
5835 CT Beugen

Telefoon : 0485-362626

Email: [email protected]
Website : www.hahebo.nl

Word ook nieuwspartner bij de Maasvallei Bedrijven.