Advertentie

De website van Stagebureau Land van Cuijk & Noord-Limburg is online

Gepubliceerd op: 27-03-2014

Het stagebureau Land van Cuijk & Noord-Limburg heeft als doelstelling meer jong talent te vinden aan ondernemingen in de regio Land van Cuijk & Noord-Limburg. Zij richten zich hierbij op leerlingen en studenten van alle studierichtingen en niveaus. 

Het stagebureau probeert het voor jongeren makkelijk te maken om een passend bedrijf te vinden waar zij hun opleiding in de praktijk kunnen brengen. Daarnaast ondersteunen ze ondernemers met het aanbieden van een stageplaats. Zo geven we advies over de eisen waar een opdracht aan dient te voldoen, en gaan we actief op zoek naar een geschikte kandidaat. 

Onlangs is de website van het Stagebureau Land van Cuijk & Noord-Limburg gelanceerd. Op dit online platform kunnen ondernemers hun stageplaatsen kosteloos onder de aandacht brengen van leerlingen en studenten. Deze website is te bereiken op www.ervaarhet.nl.

Wanneer uw onderneming haar stageplaatsen graag wil aanbieden via het stagebureau, dan kunt u ze bereiken op: [email protected] of 06-53196738

Paul van Stagebureau Land van Cuijk & Noord-Limburg en Jasper Bruienne van Grafisch Huis van Mameren druk aan het netwerken met elkaar op de tweede editie van de Maasvallei Netwerk Business Beurs

Stagebureau Land van Cuijk & Noord-Limburg
Handelstraat 3
5831 AV Boxmeer

Mobiel : 06-53196738
Website : www.ervaarhet.nl