Advertentie

Maasvallei Netwerk

Dè zakelijke netwerkorganisatie in de regio!


De Lekkernij uit Grave heeft nieuwe, leuke relatiegeschenken voor de Pasen

Gepubliceerd op: 24-03-2014

logo de lekkernij graveWilt u uw relaties verrassen met een leuk geschenk, kijk dan bij de Lekkernij uit Grave!
De Lekkernij heeft weer mooie en lekkere relatiegeschenken.


Met Pasen heeft de Lekkernij halve gevulde chocolade eieren. De volgende halve eieren kunt u bij de Lekkernij bestellen:

Klein : 225 gram chocolade
Middel : 425 gram chocolade
Groot : 900 gram chocolade

Kijk voor de prijzen en meer informatie op www.delekkernij-grave.nl
U kunt uw bestelling plaatsen via [email protected] of telefonische.

De Lekkernij
In het centrum van het historische stadje Grave is de Lekkernij gevestigd, een speciaalzaak in koffie, thee en chocolade. Bij de Lekkernij vindt u heerlijke luxe bonbons en de mooiste handgemaakte chocoladespecialiteiten.

Maar ook ruim 60 soorten losse thee, diverse koffiesoorten, serviesgoed, koffie- en theelikeuren en bijzondere accessoires op het gebied van koffie, thee en toebehoren tot het assortiment.

De Lekkernij heet u van harte welkom in hun knusse en sfeervolle zaak, waar zij u graag hun liefde voor het vak laten proeven.

BonbonsBonbons de Lekkernij
De Lekkernij heeft in de winkel een groot assortiment heerlijke handgemaakte bonbons. De bonbons worden vervaardigd door Geruba chocolade te Schinnen. Geruba chocolade kiest voor unieke duurzame cacao. Er zijn veel uiteenlopende smaken.
Deze bonbons kunnen worden verpakt in mooie doosjes met verschillende gewichten. Per 2 stuks, 125, 250, 375, 500 en 750 gram. Tevens heeft de Lekkernij een groot assortiment flikken en repen. Maar ook suikervrije bonbons en chocolade.

Daarnaast spelen we in op verschillende thema’s zoals geboorte, rijbewijs, nieuwe woning, chocolade harten en klavers met verschillende teksten.

Geschenken
Naast koffie, thee en bonbons heeft de Lekkernij ook geschenken. In de winkel staan een aantal geschenken al voor u klaar in verschillende prijsklassen. Maar u bent ook vrij om zelf een pakket samen te stellen. Hierbij kunt u gebruik maken van het hele assortiment.

Mocht u geen keuze kunnen maken, dan heeft de Lekkernij ook cadeaubonnen.
Verder kunt u bij de Lekkernij terecht voor alle soorten relatiegeschenken, voor verschillende gelegenheden. De Lekkernij maakt in overleg met u, met unieke producten, een uniek relatiegeschenk.

De Lekkernij
Klinkerstraat 25
5361 GV Grave

Telefoon : 0486-420714

E-mail : [email protected]
Website : www.delekkernij-grave.nl