Advertentie

Maasvallei Netwerk

Dè zakelijke netwerkorganisatie in de regio!


De Ballonnengigant uit Gennep heeft altijd creatieve ideeën voor bedrijven en ondernemers.

Gepubliceerd op: 20-03-2014

logo-ballonnengigant-gennep-maasvallei-netwerkU ontkomt er tegenwoordig niet meer aan om u te onderscheiden van uw collega’s en concurrenten. Heeft u hierbij al eens aan de inzet van ballonnen gedacht? Een doeltreffend en goedkoop communicatiemiddel!

Denkt u aan ballonnen, dan denkt u aan feest. Dat was vroeger al zo, toen u nog kind was, maar ook volwassen mensen worden blij bij het zien van ballonnen. Ballonnen geven aan dat er iets te doen is, een feestelijke gebeurtenis. Dat kan een privéaangelegenheid zijn, maar ballonnen passen ook prima bij een zakelijk aangelegenheid zoals een bedrijfsfeest, jubileum, presentatie of (her)opening. De Ballonnengigant is al ruim 10 jaar dé ballonnenspecialist en verzorgt ballondecoraties voor iedere gelegenheid en ieder budget.

Voor ieder feest hebben wij een creatief idee!
U valt graag eerder op dan de rest. Dat doet u door origineel en creatief te zij, nieuwe ideeën en concepten te ontwikkelen, door u flexibel op te stellen en snel te leveren. Al deze eigenschappen zijn op u van toepassing binnen uw specialisatie, maar ook op ons. Als het gaat om ballonnen en ballondecoraties mag u al het bovenstaande van ons verwachten. Of het nu gaat om een eenmalige feestelijke aangelegenheid voor bijvoorbeeld een winkelketen met meerdere filialen in het hele land, met een ballondecoratie van De Ballonnengigant valt u altijd op, want onze creaties zijn echte blikvangers.

Erwin Leenders van de ballonnengigant uit Bennep
Denkt u uzelf eens in dat u in een winkelstraat loopt in een willekeurige stad. Voor één van die winkels staat een kleurrijke ballonnenboog. Wedden dat het uw aandacht trekt? Sterker nog… uit onderzoek is gebleken dat de inzet van ballondecoraties omzetverhogend werkt. Publiek komt sneller uw zaak binnen en in combinatie met de juiste sfeer en beleving geeft men makkelijker en meer geld uit. De Ballonnengigant heeft voor uw branche altijd een creatief concept en levert snel.

Niet alleen voor ballondecoraties kunt u bij ons terecht, ook bedrukte ballonnen leveren wij speciaal voor u of uw evenement. Voorzien van de juiste reclameslogan of logo. Wij drukken jaarlijks honderdduizenden ballonnen, een ideale goedkope reclamedrager! Ook voor alle toebehoren zoals helium, lintjes of draagstaafjes kunt u uiteraard bij ons terecht.

Laat u verrassen, wij dagen u uit om het zelf te ervaren! Ons concept heeft zich bewezen bij een grote schare vaste klanten waar wij o.a. landelijk voor werken. Onze klanten weten hun actie of andere gelegenheid nóg beter te promoten door inzet van onze ballonnen!

De Ballonnengigant
Logterheuvel 35
6591 HE Gennep

Postbus 136
6590 AC Gennep

Telefoon : 0485-542086
Mobiel :  06-45094423

Website : www.deballonnengigant.nl
E-mail : [email protected]