Advertentie

Maasvallei Netwerk

Dè zakelijke netwerkorganisatie in de regio!


J&K Automatisering uit Oploo: Ondersteuning op Windows XP stopt per 8 april 2014

Gepubliceerd op: 17-03-2014

J&K Automatisering:  Ondersteuning op Windows XP stopt per 8 april 2014

Vanaf 8 april 2014 biedt Microsoft in samenwerking met haar hardware- en softwarepartners geen technische ondersteuning meer voor Windows XP, Office 2003 en Exchange 2003. Server 2003 en Small Business Server 2003 krijgen nog support tot 2015.

Dit betekent dat er vanaf 8 april geen beveiligingsupdates meer beschikbaar zijn voor deze versies. De computers waarop deze versies worden gebruikt lopen meer risico en zijn dus kwetsbaarder voor virussen en schadelijke software (malware) en aanvallen van buitenaf.

Banken (Internetbankieren) en overheden (DigiD) zullen in de loop van 2014 Windows XP als onveilig bestempelen en mogelijk de toegang tot hun websites ontzetten vanaf een PC met Windows XP.

Windows J&K Automatisering
De meeste softwarebedrijven stoppen ook met ondersteuning en het uitbrengen van updates van hun applicaties voor Windows XP en Internet Explorer 8 (bv. ParnaSys, Office365, JAVA, Flash, Adobe Reader en Antivirus). Na het beëindigen van de ondersteuning zal uw PC nog wel blijven werken, maar zult u ook merken dat steeds meer apparaten en software compatibiliteitsproblemen  krijgen doordat fabrikanten zich op de nieuwere versies van Windows gaan richten.

Vanaf november 2013 is Windows 8.1 beschikbaar voor desktops, laptops en tablets. Windows 8.1 is het nieuwste besturingssysteem van Microsoft. Ook de laatste versie van Microsoft Office (Office 2013) is vanaf mei 2013 gereed voor installatie. U dient wel rekening te houden met een andere lay-out van de Office-applicaties als u van Office 2003 naar een nieuwere versie van Office overstapt.

De meeste pc’s zijn niet geschikt voor een upgrade naar Windows 8.1. Hierdoor kan dit het juiste moment zijn om op zoek te gaan naar een nieuwere PC of laptop. Gebruikt u nog Windows XP en/of Office 2003 en wilt u weten welke mogelijkheden er voor u zijn, neemt dan gerust contact op voor vrijblijvend advies. Wij zoeken graag met u naar de gewenste oplossing.

J&K Automatisering
Jordans & van Kemenade Automatisering v.o.f. is sinds 1992 actief binnen het midden- en kleinbedrijf. J&K Automatisering denkt in oplossingen en neemt alleen genoegen met kwaliteitsproducten. Kwalitatief goede hardware is de basis voor een goed systeem of netwerk. Daarbij leveren wij de bijbehorende producten, diensten en services. Wij adviseren, begeleiden en ontzorgen onze relaties. Natuurlijk krijgt u als klant perfecte service en ondersteuning op alle door ons geleverde hardware en software.

J&K Automatisering
Van Steenhuijsstraat 35
5841 AG Oploo

Telefoon : 0485-387330
Fax : 0485-387331

E-mail : [email protected]
Website : www.jk-automatisering.nl