Advertentie

Maasvallei Netwerk

Dè zakelijke netwerkorganisatie in de regio!


Nieuw: Gevers IT uit Milsbeek is sinds heden gecertificeerd dealer van Elvy Document Scanning

Gepubliceerd op: 12-03-2014

Logo Gevers ITDeze software integreert naadloos met AccountView Business Software en zorgt voor een scan- en herkenactie en daarna een voorstelboeking in AccountView en direct een digitaal archief. 


Het is mogelijk om fysieke documenten te scannen en te verwerken, maar ook om digitale facturen te lezen. Deze digitale facturen kunnen indien gewenst uit een Outlook e-mail direct aangeboden worden aan Elvy om verder te verwerken. De digitale documenten zijn op verschillende plaatsen in AccountView direct digitaal opvraagbaar. 

En verder
Met de uitbreiding: Inkomend Factuurregister (IFR) is het mogelijk om een uitgebreide procesflow in te richten waardoor een gescande en voorlopig geboekte inkoopfactuur door diverse, (eventueel verplichte) functionarissen binnen uw onderneming gefiatteerd dienen te worden voordat een inkoopfactuur betaalbaar kan worden gesteld. Deze oplossing is eventueel ook via het internet te publiceren zodat ook ambulante medewerkers hun goedkeuringstaken uit kunnen voeren.

Wat levert het op:

  1. Ideale dossieropbouw bij disputen op een inkoopfactuur
  2. Digitaal dossier waardoor de controller/accountant direct de beschikking heeft over de boekstukken en er niet achteraf in allerlei ordners documenten opgezocht en gekopieerd dienen te worden.
  3. Minder kans op invoerfouten door snelle wizards en autoherkenning.
  4. Onderschepping van spookfacturen.
  5. Facturen worden meteen bij binnenkomst gescand. Zoekraken binnen de organisatie behoort tot de verleden tijd.
  6. Managementrapportage wordt betrouwbaar en daardoor waardevoller. De budgethouders hebben de kosten al goedgekeurd. Eventuele discussies gaan dus niet meer over of de juiste kosten zijn geboekt, maar over de reden van budgetoverschrijding.
  7. Altijd inzicht in de kosten, ook kosten die nog niet zijn afgehandeld binnen de organisatie.
  8. De fiatteringsprocedure (IFR) wordt zowel eenvoudiger als stringenter. Omdat de procedure volledig is geautomatiseerd verloopt deze soepeler en op de door u gewenste en vastgelegde manier.
  9. Liquiditeitsverbetering, inkoopfacturen worden sneller geboekt waardoor de BTW in de juiste periode wordt teruggevraagd.

Ook zeer geschikt voor accountants- en administratiekantoren die zeer snel willen boeken voor hun cliënten!

Meer info: neem contact op met Gevers IT voor ook hun speciale ROI calculatie waardoor je snel samen kan analyseren wat de terugverdientijd van deze oplossing voor uw organisatie is.

Gevers IT
Gevers IT is gecertificeerd dealer van AccountView Business Software. Hun doel is daarbij de klanten een optimale automatisering te bieden van hun logistieke en administratieve processen. Zij onderscheiden zich in de markt door de verwachtingen van hun klanten te overtreffen.

Gevers IT
Ovenberg 3 B-C
6596 DP Milsbeek

Telefoon : 0485-478049

E-mail : [email protected]
Website : www.gevers-it.nl