Advertentie

Dekkers-Fransen keukens uit Rijkevoort doet mee aan de jaarbeurs in Utrecht

Gepubliceerd op: 11-03-2014

de jaarbeursRIJKEVOORT – de jaarbeurs – Dekkers-Fransen zoekt het landelijk op. Het bedrijf staat op de jaarbeurs in Utrecht van vrijdag 21 maart t/m zondag 23 maart van 10.00 tot 17.00 uur. Jaarbeurs Utrecht brengt markten bij elkaar, dat doen ze al bijna 100 jaar. Met miljoenen bezoekers is Jaarbeurs Utrecht een gekende en vertrouwde locatie voor beurzen, evenementen, congressen en vergaderingen.

Eigen huis (ver)bouwen + inrichten

Er komt veel bij kijken bij de bouw of verbouwing van het huis en er zijn zoveel keuzes te maken. Bij een bezoek aan de beurs Eigen Huis (ver)bouwen + Inrichten krijgt u op allemaal en meer antwoord. Hier komt u persoonlijk in contact met specialisten welke u informeren over alle mogelijkheden en noviteiten op het gebied van bouwen, verbouwen en inrichten. Vanwege de voorjaarskriebels is er een groots tuinpaviljoen waar u terecht kunt voor al uw plannen voor de tuin. Bezoek de beurs en realiseer je droomhuis!

de jaarbeurs

Kaartverkoop: Kaartverkoop aan de kassa’s van Jaarbeurs Utrecht, of met €3,50 korting via de website: www.realiseerjedroomhuis.nl


Mochten mensen nu geen mogelijkheid zien om te komen, dan is Dekkers-Fransen op de 2e paasdag geopend van 11.00 tot 17.00 uur. Ze laten dan de laatste ontwikkelingen zien op het gebied van keuken en interieur. 

 

Dekkers-Fransen, maatwerk in keuken- en interieurbouw
Ruim 25 jaar is keuken- en interieurbouw het vak en de trots van Dekkers-Fransen. Dat doen zij graag en goed. 

Graag, omdat het iedere keer weer geweldig is om een mooi product bij de klant af te leveren.

Goed, omdat ze alle zorg besteden aan een goed geoliede organisatie met een team van gemotiveerde medewerkers met feeling voor ontwerp, materiaal en product.

Een keuken of interieur van Dekkers-Fransen is een verhaal op zich. Zij zijn dan ook trots op het werk wat ze leveren, want al hun projecten zijn uniek. Uniek qua uitvoering en afwerking, en uniek om de manier waarop zo’n keuken of interieur bij u past.

Hun werk is nooit standaard, samen met u ontwerpen zij op maat. Ieder detail wordt vooraf met u besproken en in overleg met u gekozen. Dat geldt niet alleen voor de stijl, maar ook voor de keuze van materiaal, voor het werkblad, de vorm en de functie van de kasten, afwerking van de muren, keuze voor apparatuur etc.

Kijk voor meer informatie op www.dekkers-fransenkeukens.nl

Dekkers-Fransen Maatwerk in keuken- en interieurbouw

www.dekkersfransen.nl

Veldweg 2
5447 BH Rijkevoort

Telefoon : 0485-479155
Fax : 0485-479156

E-mail : [email protected]
Website : www.dekkersfransen.nl

Uw bedrijf ook op de Maasvallei site? Word dan ook Nieuwspartner bij de Maasvallei Bedrijven om duizenden lezers in de regio te informeren over uw organisatie.