Advertentie

Maasvallei Netwerk

Dè zakelijke netwerkorganisatie in de regio!


M&M Security service… Een krachtige nieuwe tak binnen M&M Security uit Milsbeek

Gepubliceerd op: 10-03-2014

Logo M&M Security-Milsbeek-Maasvallei-NetwerkM&M is opgericht door Maurice van den Hoogen. Maurice is een man met veel ervaring op het gebied van beveiliging. In zijn hoedanigheid als preventieadviseur voert hij het politie keurmerk veilig wonen.

M&M Security is gespecialiseerd in het voorkomen van inbraak en vernielingen in privé-woningen, bedrijven, bouwplaatsen en evenementen. De mentaliteit van het bedrijf is een andere kracht van het bedrijf en is gevormd door de commando-achtergrond van Maurice. Commando’s zijn trouw aan elkaar en kunnen blindelings op elkaar vertrouwen. Doen wat je belooft, is dan ook een belangrijke waarde van dit bedrijf. Maten laat je niet vallen en dat geldt ook voor klanten waar M&M Security een persoonlijke band mee heeft. Alles wordt gedaan om de klant te beschermen en te beveiligen. Daarom: M&M Security. 

M&M Security services… Een krachtige nieuwe tak binnen M&M Security
M&M Security biedt al jaren kwalitatieve beveiliging voor particulieren en het bedrijfsleven. Alles wat in onze macht ligt gebruiken wij om uw huis, bedrijf of project te beveiligen. Dit kan door permanenten alarmsystemen en beveiliging, maar ook tijdelijke beveiliging is bij M&M Security een veelgevraagde service. Tijdens projecten, verbouwing, vakantie of bruiloft biedt M&M Security met een mobiel alarmsysteem de perfecte tijdelijke beveiliging.

Een veilig gevoel is een kostbaar bezit. De wetenschap dat uw gezin, uw woning en uw zaak bescherm zijn geeft rust. Wij beveiliging uw kostbare spullen waar u altijd hard voor heeft gewerkt met alles wat wij in huis hebben. Nu gaat M&M Security nog een stap verder en heeft een nieuwe tak ontwikkeld: M&M Security Services!

Foto M&M Security services

Veiligheid anno 2014 gaat veel verder dan alleen het weren van fysieke inbraken en wij kunnen u met trots vertellen dat wij vanaf heden ook uw computer, server en netwerk tot in de puntjes kunnen beveiligen. M&M Security Services installeert, onderhoudt en beveiligt uw computernetwerken met professionele ICT deskundigen en houdt zich voornamelijk bezig met:

  • Inbraaksystemen
  • Camerasystemen
  • Intercomsystemen
  • Toegangscontrole
  • Bouwplaats beveiliging
  • Pc ondersteuning

Van persoonlijke tot zakelijke beveiliging, van tijdelijke tot permanente beveiliging. Vanaf heden M&M Security Services voor de techniek achter de beveiliging! 

M&M Security Services B.V.
Sprokkelveld 10
6596 Milsbeek

Telefoon : 0485-442626
Fax : 0485-442654

E-mail : [email protected]
Website : www.mm-security.nl