Advertentie

Maasvallei Netwerk

Dè zakelijke netwerkorganisatie in de regio!


Taal- en Tekenhuis Kees de Bruijn uit Sint Anthonis schrijft uitdagende internationale advertorial voor Boekestijn Transport uit Mill en Sint Hubert.

Gepubliceerd op: 06-03-2014

taal-en-tekenhuis-kees-de-bruijn-sint-anthonisBoekestijn Transport Service uit Mill belde naar het Taal- en Tekenhuis met het verzoek een paginagrote advertorial te maken. Het bedrijf is deelnemer aan een grote conferentie over security transport, eind maart in Dublin.

Voor die conferentie was behoefte aan een uitdagende advertorial. Het resultaat ziet u hier bijgevoegd. Een informatieve, stijlvolle, opvallende, advertorial. In keurig Engels en allesbehalve saai.

Het Taal- en Tekenhuis was verheugd om tekst, opmaak en vormgeving te kunnen verzorgen –en drukklaar te maken– van deze advertorial voor dit in de regio gevestigde grote internationale transportbedrijf.

Boekestijn advertorial DublinAls u ook een tevreden opdrachtgever wilt worden horen wij dit graag!

“Het Taal- & Tekenhuis is een communicatie- en ontwerpbureau. Eigenaar Kees de Bruijn zet zijn ruime journalistieke en redactionele ervaring voor u in om teksten te schrijven en publiciteit te verzorgen. Het Taal- & Tekenhuis levert tevens een professioneel totaalpakket op het gebied van fotografie, grafisch ontwerp en vormgeving.” 

Taal- & Tekenhuis – Communicatie- en ontwerpbureau
Kees de Bruijn
Pastoor Nijevaertsstraat 20
5845 AR Sint Anthonis

Telefoon : 0485-385131

E-mail : [email protected]
Website : www.taalentekenhuis.nl