Advertentie
Advertentie Land van Cuijk

Charlotte en Tamara zijn trots op bijna vier jaar Flexibility in het Land van Cuijk en het rijk van Nijmegen

Gepubliceerd op: 06-03-2014

logo-flexibility-land-van-cuijk-en-rijk-van-nijmegen-maasvallei-netwerkAl ruim drieënhalf jaar is Flexibility actief in de regio Nijmegen en Land van Cuijk. In 2010 heeft Tamara van Dongen zich als zelfstandig ondernemer aangesloten bij deze franchisegever en sinds 1 november vorig jaar heeft zij versterking gekregen van Charlotte Reijnen.

Allebei enthousiaste ondernemers met een schat aan werkervaring opgedaan in de arbeidsbemiddeling maar ook daarbuiten.

“Wij streven naar een duurzame relatie met klant en kandidaat op basis van vertrouwen
Flexibility Nijmegen en Land van Cuijk.”

Charlotte en Tamara zijn trots op bijna vier jaar Flexibility in het Land van Cuijk en het rijk van Nijmegen
Chris Jordans in gesprek met Tamara en Charlotte tijdens de Maasvallei Netwerk Business Beurs Boxmeer november 2013.

Als carrièreadviseurs zijn zij regionaal actief in de arbeidsbemiddeling en specialist in het werven & selecteren, uitzenden, detaflex en zp-bemiddeling op MBO+, HBO en WO niveau. Tamara richt zich met name op functies binnen de vakgebieden techniek en financieel en Charlotte haar specialisatie ligt op de gebieden sales, marketing/communicatie, management support en overheid (gemeenten). Daarnaast zijn zij graag sparringpartner aangaande HR-vraagstukken.

Ziektewet en wet Werk en Zekerheid; wat betekent dat voor u?
Zo rijzen er links en rechts bijvoorbeeld vragen op over de gevolgen van de modernisering van de ziektewet vanaf 1 januari 2014 en de nieuwe wet Werk en Zekerheid die recent aangenomen is.

In de wetswijziging Ziektewet wordt gesproken over de verantwoordelijkheid als werkgever om medewerkers tijdens hun hele ziekteproces door te betalen tot maximaal 12 jaar na einde dienstverband. In de wet Werk en Zekerheid wordt onder meer het ontslagrecht veranderd. Zo krijgen flexwerkers bijvoorbeeld sneller recht op een vast contract en vanaf 2015 hebben flexwerkers al na twee jaar recht op een vaste baan bij de opdrachtgever.
Allemaal veranderingen die een grote impact kunnen hebben op de bedrijfsvoering van ondernemingen. Wilt u als werkgever weten wat de consequenties voor u kunnen zijn, nodig hen gerust vrijblijvend uit voor een persoonlijk gesprek!

Een prachtig vak!
Het mooiste van het vak vinden zij het persoonlijk contact met opdrachtgever en kandidaat, diversiteit qua vakgebieden en het inhoudelijk leren kennen van bedrijven in de
regio. Zij genieten van de contacten en waardevolle relaties die eruit voortvloeien.
Hun ambitie is om te blijven investeren en bouwen aan duurzame relaties en verdere groei
om uitbreiding in de toekomst te kunnen realiseren.
Zij zijn bijzonder enthousiast, gedreven en persoonlijk verantwoordelijk en dat garandeert een optimale betrokkenheid en continuïteit in de relatie! Dit betekent eerlijk zaken doen, jezelf soms kwetsbaar opstellen en altijd weer streven naar die perfecte match tussen werkgever en kandidaat!

Contactgegevens:
Flexibility Nijmegen en Land van Cuijk
Postbus 194
5830 AD Boxmeer
Telefoon Tamara: 06-10536518 / e-mail [email protected]
Telefoon Charlotte: 06-30736397 / e-mail [email protected]