Advertentie

Maasvallei Netwerk

Dè zakelijke netwerkorganisatie in de regio!


VeroVoet start nieuwe pedicurepraktijk in Maashees

Gepubliceerd op: 03-03-2014

foto-verovoet-maashees-maasvallei-netwerkOnlangs opende medisch pedicure Veronique van den Berk de deuren van haar pedicurepraktijk te Maashees. De praktijk bevindt zich op de begane grond en heeft een eigen ingang. Dit is erg fijn, ook voor mensen die slecht ter been zijn.

Veronique is enthousiast over haar vak en ziet haar klantenkring langzaam groeien. Er is een toenemende belangstelling voor voetverzorging bij jong en oud.

Naast haar gewone pedicurewerkzaamheden is ze bezig zich te specialiseren in specialistische technieken zoals nagelreparatie en dergelijke. Voetklachten geven de hele dag door last. Die kunnen doorgaans direct verlicht worden, waardoor zij haar cliënt blij de deur uit zie uitgaan.

Ook cliënten die geen specifieke klachten hebben, maar een regelmatige voetverzorging in een ontspannende ambiance wel zien zitten, zijn van harte welkom. Je kunt dit vergelijken met het op gezette tijden naar de schoonheidsspecialiste gaan.

Bij VeroVoet kun je dan ook terecht voor algemene en gespecialiseerde voetverzorging in een prettige en rustgevende ambiance. En als je wilt kun je de voetverzorging afsluiten met een voet- en onderbeenmassage.

In haar praktijk staat hygiëne, kwaliteit en professionaliteit voorop.
Ze hanteert ruime openingstijden.
Je bent op afspraak ook s’ avonds van harte welkom.

Advies:
Luister naar je voeten, want pijnlijke voeten zijn niet normaal. Doe er dus wat aan . De meeste voetproblemen zijn op te lossen en de pedicure kan daar vaak een belangrijke bijdrage aan leveren. Tevens heeft zij goede contacten met de podotherapeute.

logo-branche-organisatie-provoet-veenendaal“VeroVoet is aangesloten bij Provoet, de landelijke brancheorganisatie voor pedicures en behartigt de belangen van ruim 13.000 leden. ProVoet bevordert de kwaliteit en professionalisering van voetverzorging en het beroep pedicure in Nederland. De pedicures die bij ProVoet zijn aangesloten, staan voor kwaliteit en hygiëne.

Op zondag 25 mei 2014 is er een open dag bij VeroVoet Maashees.
U kunt dan kennis maken met haar en eventueel uw vragen stellen.

Ben je benieuwd en wil je meer informatie over Verovoet Pedicurepraktijk?
Ga dan een kijkje nemen tijdens de open dag van Zondag 25 mei van 14:00 tot 16:00 uur.

VeroVoet
Veronique van den Berk
Gildelandt 22
5823 CJ Maashees

telefoon : 0478-561869

E-mail : [email protected]
Website : www.verovoet.nl