Advertentie

Maasvallei Netwerk

Dè zakelijke netwerkorganisatie in de regio!


MSD Animal Health Nederland uit Boxmeer stelt hun parkeerplaats open voor de Maasvallei Netwerk Business Boxmeer

Gepubliceerd op: 27-02-2014

msd-animal-health-nederland-boxmeer-maasvallei-netwerkNet als vorig jaar stelt MSD Animal Health Nederland uit Boxmeer hun bewaakte parkeerterrein beschikbaar voor de deelnemers en bezoekers van de Maasvallei Netwerk Business Beurs Boxmeer op vrijdag 14 maart 2014 tussen 9:00 en 18:00 uur.

De parkeerplaats ligt aan de Wim de Körverstraat tegenover Stork SGP en is op 1 minuut loopafstand, direct om de hoek van de Stationsweg 15 in Boxmeer waar de beurs gehouden wordt.

Wij zijn Merck Animal Health enorm dankbaar en blij met deze hulp en samenwerking.

Merck Animal Health, bekend onder de naam MSD Animal Health buiten de VS en Canada, is de wereldwijd opererende diergezondheidsdivisie van Merck.

MSD Animal Health biedt dierenartsen, veehouders, diereigenaren en overheden het breedste portfolio van veterinaire farmaceutica, vaccins en services voor het optimaliseren van diergezondheid. MSD Animal Health wijdt zich volledig aan het behoud en het verbeteren van het welzijn en de productie van dieren.

MSD Animal Health richt haar bedrijfsvoering zo in dat het zo goed mogelijk aansluit op de unieke eisen van de markt van vandaag. Ons strategische doel is onze klanten continu te voorzien van geïntegreerde oplossingen van producten en diensten, die voldoen aan de steeds evoluerende behoeftes.

MSD Animal Health is vastbesloten om onze medewerkers samen te brengen onder een cultuur, die geworteld is in de passie om klantgericht te werken en om een vertrouwde voorkeurspartner van klanten te zijn. Wij helpen onze medewerkers hun bedrijf te ontwikkelen in navolging van de veranderende marktomgeving, vanuit een sterk wetenschappelijke basis. Het bedrijf is vastbesloten de beste onderneming in de industrie te bouwen op het gebied van diergezondheid.

MSD Animal Health biedt superieure producten en diensten en de meeste effectieve klanten service. Dit wordt mogelijk gemaakt door onze wetenschappelijke grondslag en onze R&D, een klantgerichte organisatie en toegewijd personeel, onze kwaliteiten op het gebied van productie en onze verfijnde benadering met betrekking tot logistiek.

MSD Animal Health heeft de intentie aan de verwachtingen van de klanten, wetgevers en overheden te kunnen voldoen. Het bedrijf zal haar bedrijfsactiviteiten volgens de hoogste normen op het gebied van kwaliteit, professionaliteit en integriteit uitvoeren.

Meer informatie over Merck Animal Health

Bezoekadres
Intervet Nederland B.V.
Wim de Körverstraat 35
5831 AN Boxmeer

Telefoonnummer : 0485-587600

Website : www.msd-animal-health.nl