Advertentie

Maasvallei Netwerk

Dè zakelijke netwerkorganisatie in de regio!


Top Beveiliging B.V. uit Mill en Sint Hubert verwelkomt Stichting OPTIMUS primair onderwijs uit Cuijk als nieuwe klant.

Gepubliceerd op: 24-02-2014

logo_top beveiliging-mill-en-sint-hubert-maasvallei-netwerkMill en Sint Hubert – Met ingang van februari jongstleden is Top Beveiliging B.V. van maar liefst 26 scholen van Optimus primair onderwijs en 8 scholen van Stichting Invitare openbaar onderwijs de alarmopvolging gaan beheren. 

Optimus Primair Onderwijs is een stichting, opgericht in 2006, waaronder 32 scholen vallen en waar ongeveer 7000 kinderen les krijgen. Optimus wil een organisatie zijn die optimisme en ambitie uitstraalt. Zij willen een goede werkgever zijn voor haar medewerkers maar ook voor de leerlingen die de scholen dagelijks bezoeken, zij moeten zich vertrouwd en veilig voelen op de scholen.

Stichting Invitare Openbaar Onderwijs bestaat uit 10 scholen, waar ongeveer 1875 kinderen les krijgen. Stichting Invitare staat voor open communicatie, waarbij altijd een luisterend oor wordt geboden, zowel voor de leerlingen als voor de werknemers. Stichting Invitare wil dat alle werknemers en leerlingen zich veilig en geborgen voelen.

Daarom kiezen Optimus Primair Onderwijs en Stichting Invitare Openbaar Onderwijs ook voor alarmopvolging. Alarmopvolging houdt in dat, zodra er bij de meldkamer waar de school bij aangesloten is, een alarm- en/of brandmelding binnenkomt deze rechtstreeks aan een beveiligingsbedrijf wordt doorgegeven. De desbetreffende mobiele surveillant komt dan gelijk in actie, door naar de school te gaan en het gebouw in zijn geheel te controleren op bijzonderheden. Eventueel wordt er door de surveillant politie ingeschakeld mocht er sprake zijn van inbraak.

Door een extern beveiligingsbedrijf in te huren, is er altijd iemand binnen 20 minuten bij het schoolgebouw en hoeft de directie of het personeel er ’s nachts niet uit bij een eventuele alarm- en/of brandmelding. Zij kunnen genieten van hun nachtrust, zodat zij de volgende dag weer fris voor de klas kunnen staan. Een beveiligingsbedrijf zorgt voor veiligheid!

Optimus Primair Onderwijs en Stichting Invitare Openbaar Onderwijs hebben gekozen voor Top Beveiliging omdat de lijntjes bij Top Beveiliging kort zijn. Er zijn rechtstreekse contacten met de meldkamers, maar ook het contact met de desbetreffende scholen is uitstekend. Top Beveiliging werkt met een zeer beveiligd systeem op de computer en de mobiele telefoon van de mobiele surveillant, zodat de gegevens van de school waarvan hij/zij een alarm- en/of brandmelding binnenkrijgt, gelijk zichtbaar zijn.

Zo is snelle schakeling altijd mogelijk. Via de app op de telefoon is het mogelijk om een rapportage te maken van bijzonderheden, die elke daaropvolgende ochtend gelijk worden doorgestuurd naar de desbetreffende school. Zo is de school gelijk op de hoogte van wat er die nacht is gebeurd. Top Beveiliging zorgt voor de veiligheid en de geborgenheid die de beide stichtingen zo belangrijk vinden!

Uw zorg, onze zorg. De Betere Preventie.

Top Beveiliging BV
Schoolstraat 33
5451 AS MILL

Telefoon : 0485 – 38 05 05
Fax : 0842 – 27 81 04

E-mail : [email protected]
Website : www.top-beveiliging.nl