Advertentie

Maasvallei Netwerk

Dè zakelijke netwerkorganisatie in de regio!


Re-integratiebedrijf Re-Actiefa Boxmeer over Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Gepubliceerd op: 21-02-2014

Re-integratiebedrijf

BOXMEER – Re-Actiefa is een re-integratiebedrijf dat werkzaam is in Limburg, Noord-Oost Brabant, Midden- en Zuid Gelderland.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Re-integratiebedrijfMaatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) is de laatste jaren steeds belangrijker geworden. Organisaties willen niet alleen commercieel winstgevend zijn, ze willen ook een duidelijk meetbaar maatschappelijk rendement. De klant baseert zijn keuze voor een dienst of product niet meer alleen op basis van prijs en kwaliteit. Ook de maatschappelijke bijdrage die een bedrijf levert speelt een rol.

Wajongers in dienst

Dat kan een reden zijn om Wajongers in dienst te nemen. Jongeren met een beperking willen hun eigen geld verdienen omdat dat hen zelfvertrouwen, onafhankelijkheid en een plaatst in de samenleving geeft. Dat maakt hen tot zeer gemotiveerde en enthousiaste medewerkers. Als een werkgever er voor open staat, is er heel veel mogelijk.

Re-integratiebedrijf

Er kan werkgelegenheid gecreëerd worden door bijvoorbeeld eenvoudige, maar tijdrovende werkzaamheden bij medewerkers weg te halen en in een afzonderlijke functie te bundelen. De “duurdere” medewerkers kunnen dan hun focus houden op hun kerntaken. Voorwaarden zijn er wel: om de slagingskans optimaal te maken zijn een goede begeleiding en realistische verwachtingen noodzakelijk.

Kosteloze ondersteuning

Re-Actiefa is gespecialiseerd in het begeleiden van Wajongers via jobcoaching. De kosten daarvan worden door het UWV betaald. De Wajong-regeling brengt veel papieren met zich mee, maar ook die kan Re-Actiefa voor een groot deel in handen nemen. Daarnaast kunnen wij u adviseren over de financiële voordelen bij het in dienst nemen van Wajongers.


Op vrijdag 14 maart 2014 staat Re-Actiefa ook op de Maasvallei Netwerk Business Beurs Boxmeer om o.a. meer te vertellen over hun bedrijf en de mogelijkheden.
Aanmelden voor de beurs kan via onderstaande link:

http://www.maasvallei-netwerk.nl/maasvallei-netwerk-business-beurs-boxmeer/


Re-Actiefa
Bereklauw 1
5831 PE Boxmeer

Telefoon : 024-6411339

E-mail : [email protected]
Website : www.re-actiefa.nl

Uw bedrijf ook op de Maasvallei site? Word dan ook Nieuwspartner bij de Maasvallei Bedrijven om duizenden lezers in de regio te informeren over uw organisatie.