Advertentie

Maasvallei Netwerk

Dè zakelijke netwerkorganisatie in de regio!


Wim Geurts van Geurts Administratie en Belastingadvies uit Overloon.

Gepubliceerd op: 18-02-2014

wim-geurts-administratie-en-belastingadvies-overloon-maasvallei-netwerkNa ruim 30 jaar administratieve en fiscale ervaring te hebben opgedaan bij een aantal middelgrote regionale accountants-kantoren ben ik in 2012 als zelfstandige gestart met een éénmanskantoor te Overloon.

Ik heb zowel een administratieve als een fiscale opleiding gehad. Binnen het fiscale heb ik me in het bijzonder verdiept in de BTW-problematiek, iets wat vaak erg wordt onderschat.

Door de combinatie van administratieve en fiscale ervaring ben ik de ideale adviseur voor de kleinere MKB-ondernemer en ZZP-er. In het verleden heb ik vaak startende ondernemers bijgestaan bij hun eerste schreden op het ondernemerspad.

Als belastingadviseur is het een uitdaging om cliënten zodanig te begeleiden dat ze een optimaal fiscaal resultaat behalen. Tevens zie ik het als mijn taak om cliënten te behoeden voor fiscale valkuilen en naheffingen met  boetes.

Bij mij kunt u terecht voor het voeren van de volledige administratie, het samenstellen van jaarrekeningen, alle mogelijke belastingaangiften, toeslagen, prognoses en fiscale en bedrijfseconomische adviezen.

In een oriënterend gesprek bespreken we welke diensten en begeleiding u nodig heeft, zodat deze precies op uw situatie kunnen worden afgestemd. Maatwerk dus.  Op basis van uw profiel geef ik een indicatie van de kosten, desgewenst maken we een vaste prijsafspraak.

Neem contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

U treft mij ook tijdens de Maasvallei Netwerk Business Beurs Boxmeer op vrijdag 14 maart 2014 in het bedrijvencentrum van Boxmeer.

Geurts Administratie en Belastingadvies
Theobaldusweg 23
5825 BH  OVERLOON

Telefoon : 0478-641155
Mobiel : 06-18882930

E-mail : [email protected]
Website : www.geurts-administratie.nl