Advertentie

Maasvallei Netwerk

Dè zakelijke netwerkorganisatie in de regio!


PERSBERICHT Hart van Grave inzake nieuwe mode winkel in Grave.

Gepubliceerd op: 14-02-2014

walk-in-closet-gravePERSBERICHT- nieuwe winkel in het Hart van Grave. Wij hebben goed nieuws voor u! Er komt weer een nieuwe winkel naar Grave. Het is een ondernemer uit de modebranche die al aktief is in Grave (VT Mode in de Rogstraat), maar ook in Wijchen (VT Mode in de Burchtstraat en Walk in Closet in de Touwslagersbaan).

In het Hart van Grave wordt door deze ondernemer haar vierde winkel geopend en dat zal een tweede “Walk in Closet” worden (De andere Walk in Closet is gevestigd in Wijchen aan de Touwslagersbaan). Deze nieuwe winkel in Grave is aanvullend op VT Mode in Grave en deze winkel zal dan ook gewoon blijven bestaan in de Rogstraat. Walk in Closet zal zich vestigen recht tegenover AH aan de Hoofschestraat/Hofplein in Grave.

De nieuwe winkel gaat diverse mooie nieuwe merken voeren, zoals Esqualo, Summum Women, Moscow, Penn&Ink, 10 Days, Maison Scotch, Good Morning Universe en Please.

Naast deze merken ook een assortiment accesoires en er worden modeshows en speciale vriendinnen koopavonden georganiseerd. Een mooie en welkome aanvulling op het reeds bestaande modeaanbod in Grave. Eigenaar mevrouw de Bruijn: “Het wordt een moderne, warm van kleur ingericht en makkelijk toegankelijke winkel, aanvullend op onze VT Mode winkel in Grave” Walk in Closet Grave zal half maart haar deuren openen.

Voor meer informatie bezoek de site Walk-incloset.nl

Dit bericht werd u aangeboden door Centrum Management Grave. [email protected]