Advertentie

Maasvallei Netwerk

Dè zakelijke netwerkorganisatie in de regio!


Europa biedt kansen voor bedrijven en ondernemers.

Gepubliceerd op: 14-02-2014

peter-kuijpers-administratie-kantoor-over-de-grens-ottersumEuropa biedt kansen, nieuwe markten, nieuwe verkoopkanalen, nieuwe vestigingen. Wij zijn overtuigd van de internationale mogelijkheden en helpen hier dan ook graag bij. Richt uw pijlen eens op het land met mogelijkheden, het land met de belangrijkste Europese afzetmarkt: Duitsland!

Maar mogelijkheden moeten wel gevonden worden. En dat is lastig in een “vreemd” land met een andere cultuur en andere gewoonten. Hoe krijgt u hier voet aan de grond? Wij, Administratiekantoor over de Grens helpen u graag bij deze stap. Wij bieden een breed scala aan dienstverlening, om u te helpen succesvol toe te treden tot de Duitse markt. Dit doen wij in nauwe samenwerking met gespecialiseerde collega-bedrijven.

Zo krijgt u altijd het juiste advies!

Conversie Nederlands-Duits
Conversie/omzetting Nederlandse-Duitse boekhouding. Voor onze ondernemers die in Duitsland een bedrijf hebben, maar hun boekhouding in een Nederlands boekhoudpakket hebben, bieden wij u de mogelijkheid deze boekhouding om te zetten naar Duits formaat. Hierdoor bespaart u kosten, door lagere tariefstelling en de know how van de gebruikte boekhoudpakketten. En door deze kennis, kunnen wij ervoor zorgen dat de conversie van de Nederlandse boekhouding correct overgaat in die van de gewenste Duitse boekhouding, klaar voor gebruik voor onze Duitse collega’s.

Bedrijfsovername
Wij bieden ondersteuning aan ondernemers die hun bedrijf willen starten maar ook die een bestaand bedrijf in Duitsland willen overnemen. Veel Duitse ondernemers bieden op dit moment hun bedrijf ter overname aan in verband met het bereiken van de pensioengerechtigde leeftijd. Hier liggen legio kansen voor Nederlandse ondernemers. Ook voor de Agrarische sector hebben wij specialisten in huis. Het heeft zeker voordelen om uw boekhouding te delen met iemand die verstand heeft van uw sector en zich kan inleven in uw problematiek.

Consolideren van bedrijven
Nieuwe activiteit van Administratiekantoor Over De Grens
Patentaanvragen en het beschermen van Namen.
Met ingang van 1 januari 2014 bieden wij u de registratie aan van merknamen en van de vorm van producten. Dit doen wij in samenwerking met mr. drs Pels uit Nijmegen.
Waarom zou een ondernemer zijn bedrijfsnaam en de vormgeving van zijn producten moeten laten registreren?
Alleen een geregistreerd merk of model wordt beschermd. En die bescherming gaat ver,
namaakproducten worden vernietigd, en de kosten zijn voor de namaker. Wij geven u graag meer informatie.

Administratiekantoor over de Grens
Peter Kuijpers
Schaapsweg 3
6595 PD Ottersum

Hapseweg 6
5451 PA Oeffelt

Telefoon : 06-51665066

E-mail : [email protected]
Website : www.administratie-overdegrens.nl

Bron : Topic Maasduinen Foto : Maasvallei Netwerk