Advertentie

Update Maasvallei Netwerk Business Beurs Boxmeer 2014

Gepubliceerd op: 09-02-2014

logo_maasvallei_netwerk_gemeente_boxmeer_open_coffee_noordelijke_maasvalleiDe aanmeldingen voor de Maasvallei Netwerk Business Beurs Boxmeer 2014 komen goed op gang en er doen ook grote en bekende bedrijven mee. 

Het concept zit heel eenvoudig en goed in elkaar. Honderden ondernemers uit de regio komen op één dag bij elkaar om de samenwerking op te zoeken met andere ondernemers.

“De gelegenheid om nieuwe contacten, relaties en klanten te zoeken om uw netwerk uit te breiden met andere succesvolle bedrijven die willen groeien, bloeien en schitteren.”

Faciliteiten:
De organisatie heeft alles tot in de puntjes geregeld met een volledig verzorgde dag voor alle deelnemers. Eten, drinken, statafels, stroom, wifi, internet en netwerkgarantie zijn bij de prijs inbegrepen. De deelnemers hoeven alleen hun visitekaartjes, promotiemateriaal en beursbanner mee te nemen. Alle ingrediënten voor een succesvolle dag zijn aanwezig.

Locatie:
De Maasvallei Netwerk Business Beurs Boxmeer wordt gehouden op het grootste industrieterrein van de regio, Saxe Gotha Boxmeer, in Bedrijven Centre Boxmeer. Deze industriële accommodatie is oorspronkelijk gebouwd door Stork om te produceren. Juist daarom is dit een inspirerende locatie om vele nieuwe samenwerkingen te smeden.

Deelnemende bedrijven:
Ook dit jaar doen er bedrijven mee uit allerlei verschillende branches en sectoren zoals o.a. techniek, industrie, installatie, bouw, financiële dienstverlening, vastgoed og, human resource, mediabedrijven, communicatie en ict. Deelnemers 2014.

Inschrijven:
U kunt zich t/m vrijdag 7 maart 2014 inschrijven om mee te doen en erbij te zijn.
Klik hier om u direct aan te melden en klik hier voor de foto’s van vorig jaar.

Aanvullende informatie:
Heeft u naar aanleiding van deze informatie nog vragen? Neem dan gerust contact op met ons zodat u direct duidelijkheid heeft over uw mogelijkheden tijdens de beurs.

Maasvallei Netwerk
Organisator: Michel Hovenkamp
Maasstraat 8r
5431 EB Cuijk

Telefoon : 024-2100220 of 06-26494980

E-mail : [email protected]
Website : www.maasvallei-netwerk.nl